نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمايش در ديتا گريد

  1. #1

    نمايش در ديتا گريد

    من يك فرم دارم كه درون اين فرم ديتا گريد و تعدادي تكست باكس وجو داره.
    وقتي كه اطلاعات رو از طريق تكست باكس ها وارد جدولي از بانكم مكنم مي خوام همون موقع اطلاعات جدول بانكم در ديتا گريد نمايش داده بشه؟
    نمي خوام با دستور select اين كار و انجام بدم. مي خواستم بدونم راه بهتري هم هست؟

  2. #2

    نقل قول: نمايش در ديتا گريد

    سلام
    اگه بین جدول و کنترل ارتباط برقرار کرده باشید ، عملیات بروزرسانی به صورت خودکار انجام می شه. درغیر این صورت شما باید خودتون سطر جدید رو در دیتا گیرید ویو بوجود بیارید.
    dataGridView1.Rows.Add(textbox1.text,textbox2.text ,...)

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: نمايش در ديتا گريد

    نقل قول نوشته شده توسط ali.rezaei7 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه بین جدول و کنترل ارتباط برقرار کرده باشید ، عملیات بروزرسانی به صورت خودکار انجام می شه. درغیر این صورت شما باید خودتون سطر جدید رو در دیتا گیرید ویو بوجود بیارید.
    dataGridView1.Rows.Add(textbox1.text,textbox2.text ,...)
    دوست عزیز چطور این ارتباط رو برقرار کنیم ؟
    این سوال منم هست
    البته با پوزش از دوست عزیز که این سوال و مطرح کردن

  4. #4

    نقل قول: نمايش در ديتا گريد

    به راحتی فقط کافیست که در داخل تالار جستجو کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: نمايش در ديتا گريد

    فکر کنم این کد کارتون رو راه بندازه


    string[] forAddToDGV=new string[2];
    forAddToDGV[0]= textBox1.Text;
    forAddToDGV[1]=textBox2.Text;
    dataGridView1.Columns.Add("esm","");
    dataGridView1.Columns.Add("famil","");
    dataGridView1.Rows.Add(forAddToDGV);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •