نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چاپ محتويات گريد جانوس

  1. #1

    چاپ محتويات گريد جانوس

    سلام
    دوستان من از گريد جانوس استفاده كردم و ميخوام محتويات اين گريد رو چاپ كنم چطور بايد اين كار رو بكنم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    یه کنترل gridEXPrintDocument بنداز رو فرمت و بنویس

    gridEXPrintDocument1.Print();

  3. #3

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    یه کنترل gridEXPrintDocument بنداز رو فرمت و بنویس

    gridEXPrintDocument1.Print();
    سلام
    دوست عزيز من نميخوام يه دفعه بدون نمايش چاپ كنه ميخوام اطلاعات جاري گريد رو بفرستم به ريپورت بعد كاربر اگه دوست داشت پرينت كنه
    اينطوري يه دفعه خودش تا دكمه پرينت رو زد سريع بدون ديدن در گزارش پرينت ميشه
    در ضمن من از اسمال ريپورت استفاده ميكنم
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط s_mokhtari مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزيز من نميخوام يه دفعه بدون نمايش چاپ كنه ميخوام اطلاعات جاري گريد رو بفرستم به ريپورت بعد كاربر اگه دوست داشت پرينت كنه
    اينطوري يه دفعه خودش تا دكمه پرينت رو زد سريع بدون ديدن در گزارش پرينت ميشه
    در ضمن من از اسمال ريپورت استفاده ميكنم
    ممنون
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام. میدونم دیر شده اما خواستم جواب بدم تا شاید بدرد کسی دیگه ای بخوره...
    من خودم همین مشکل رو داشتم اما با کد و ابزارهای زیر حل شد:(این کدها رو باید توی دکمه ی پرینت قرار بدید)
    PageSetupDialog1.Document = GridEXPrintDocument1
    PageSetupDialog1.PageSettings.Landscape = True
    PrintPreviewDialog1.Document = GridEXPrintDocument1
    PrintPreviewDialog1.ShowDialog()

  5. #5

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    سلام
    دوست عزيز يعني من بايد يه گريد روي صفحه دارم بعد بيام كنترل PrintPreviewDialog1و PageSetupDialog1 و GridEXPrintDocument1 را روي صفحه بذارم و كد شما رو بنويسم ولي جواب نميده
    با تشكر


  6. #6

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    سلام. کاش اکسپشن مربوط به جواب ندادن کدها رو مینوشتید.
    یه دفعه دیگه از اول میگم:
    1- تنظیمات GridExتون رو تماما انجام بدید
    2- یه GridEXPrintDocument بکشید تو فرمتون
    3-خاصیت GridEx مربوط به کنترل GridEXPrintDocumentتون رو برابر اسم GridExاصلیتون قرار بدید
    4-(حالا میتونیدgridEXPrintDocument1.Print رو اعمال کنید اما این چاپ بدون پیش نمایشه. پس:) کنترلهای PrintPreviewDialog(برای نمایش صفحه چاپ) و PageSetupDialog(برای تنظیمات صفحه مثل خوابیده یا ایستاده کردن) رو به فرمتون اضافه کنید
    5-کدهای قبلی رو که نوشته بودم تو دکمه ی پرینتتون قرار بدید(البته کدهای بالا بزبان VB.netه)

    ضمنا چاپ GridEx هیچ ربطی به اسمال یا کریستال ریپورت نداره و خودش مستقله.

  7. #7

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    وقتی که از فیلتر کردن در گرید استفاده می کنیم و چاپ می زنیم اطلاعات فیلتر رو در چاپ نمی بینیم اینا چیکارش کنیم؟

  8. #8

    نقل قول: چاپ محتويات گريد جانوس

    من تا حالا گرید فیلتر شده رو چاپ نکردم
    اما فک کنم باید قبل از چاپ، دیتاسورس گریدتون رو دوباره و با شروط فیلترتون ست کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •