نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    Question مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    سلام دوستان ، وقتتان بخیر
    من در یک برنامه از sp برای نمایش و جست و جو و . . . اطلاعات استفاده کردم قبلا از مجموعه ی SDAC استفاده می کردم اما در این پروژه از کامپوننت های استاندارد دلفی (نسخه ی 7) استفاده کردم .
    اما با StoredProc استاندارد دلفی ، مرتب سازی بر حسب فیلد های مخلتف را چگونه انجام بدهم ؟
    یه کارهایی کردم اما جواب نگرفتم .
    چون بعضی از خاصیت های مجموعه ی SDAC در کامپوننت استاندارد دلفی (AdoStoredProc) وجود ندارد . به خاطر همین نتونستم به نتیجه برسم .
    خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند .

  2. #2

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    اما با StoredProc استاندارد دلفی ، مرتب سازی بر حسب فیلد های مخلتف را چگونه انجام بدهم ؟
    اگه منظورت مرتب سازی رکوردهاست که خوب خیلی ساده باید از دستور order by توی Select استفاده کنی و ربطی هم به اینکه از کدوم تکنولوژی استفاده میکنی نداره.
    یه کارهایی کردم اما جواب نگرفتم .
    مثلا چه کارهایی؟
    چون بعضی از خاصیت های مجموعه ی SDAC در کامپوننت استاندارد دلفی (AdoStoredProc) وجود ندارد . به خاطر همین نتونستم به نتیجه برسم .
    مثلا چه خاصیت هایی AdoStoredProc داره که SDAC نداره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    اگه منظورت مرتب سازی رکوردهاست که خوب خیلی ساده باید از دستور order by توی Select استفاده کنی و ربطی هم به اینکه از کدوم تکنولوژی استفاده میکنی نداره.
    دوست عزیز بدون استفاده از خاصیت Order By می خواهم به این هدف برسم .
    مثلا چه کارهایی؟
    من قبلا با مجموعه ی Sdac به این شکل که می نوشتم جواب می گرفتم
    DataModule2.SpSelectAll.IndexFieldNames := 'code';


    مثلا چه خاصیت هایی AdoStoredProc داره که SDAC نداره؟
    شما مثل اینکه کامل متن سوال را نخواندید من گفتم Sdac یه خاصیت هایی داره که AdoStore استاندارد دلفی نداره . نه بر عکسش .
    نمونه اش هم همین کد بالا .

  4. #4

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    خوب اگه میخواید با stored Procedure کار کنید، بهترین راه استفاده از همون Order By هستش.
    حالا چرا میخواید از روش دیگه ای استفاده کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    خوب اگه میخواید با stored Procedure کار کنید، بهترین راه استفاده از همون Order By هستش.
    حالا چرا میخواید از روش دیگه ای استفاده کنید؟
    چون من یک sp برای جست و جو نوشتم که بصورت داینامیک پارامتر می گیره و باید بر اساس فیلد های مختلف برای گزارش مرتب بشوند مثل نام خانوادگی ، نام گروه ، کد گروه و ... یعنی Order By متغیر می گیره و ثابت نیست به خاطر همین گفتم از طریق برنامه نویسی توی دلفی مرتب سازی را انجام بدهم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    دوستان روشی را پیشنهاد نمی کنید برای مرتب سازی از طریق برنامه نویسی در دلفی ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    304

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    دوست عزیز چرا از یک پارامتر هم برای مرتب سازی استفاده نمیکنی و توی sp از case استفاده کن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    304

    نقل قول: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

    یه مطلب دیگه هم هست که شاید کمکتون کنه شما از متد sort خود StoredProc استفاده کنید مثلا اگه گرید دارید و میخاید که با کلیک رو هر ستون براساس اون ستون مرتب بشه از کد زیر استفاده کنید:

    procedure TForm1.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn);
    begin
    ADOStoredProc1.Sort:= Column.FieldName;
    end;

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •