نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در خواندن از بانک ونمایش در دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    مشکل در خواندن از بانک ونمایش در دیتاگرید


    سلام

    من بعد از اینکه اطلاعات را درون بانک در یک جدول ذخیره کردم. می خواهم مثلا بر اساس کد کتاب جستجو کنم و سپس در دیتا گرید نام کتب و غیره که کد کتاب آن وارد شده نمایش داده شود.

    تا اینجا مشکلی نیست.

    فکر کنید من اطلاعات کتابی را در بانک ذخیره کرده ام وتنها یک فیلد آن را خالی گذاشتم(مثلا قیمت).

    حالا زمانی که بر اساس کد کتاب جستجو می کنم و می خواهم در دیتاگرید نمایش دهم .

    دستوری که اطلاعات دیتاگرید را می خواند پیغام خطا می دهد که نمیتواند سلول دیتاگرید را با مقدار NULLمقدار دهی کند.

    از چه دستوری استفاده کنم که بتواند مقدار NULL را در دیتاگرید نمایش دهد؟؟؟؟

    من از کد زیر استفاده میکنم.

    تشکر.
         dataGridView1.Rows.Add(new object[] { dr.GetInt64(0), dr.GetInt64(1), dr.GetString(2).Trim(), dr.GetInt64(3), dr.GetInt64(4), dr.GetInt64(5) });


  2. #2

    نقل قول: مشکل در خواندن از بانک ونمایش در دیتاگرید

    dataGridView2.DataBindings.Add(new Binding("datasource", ds, "s"));

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    نقل قول: مشکل در خواندن از بانک ونمایش در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط سیروان مشاهده تاپیک
    dataGridView2.DataBindings.Add(new Binding("datasource", ds, "s"));
    ممنون.
    اگر امکان داره کمی توضیح دهید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •