نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تولید و نمایش عدد اعشاری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    تولید و نمایش عدد اعشاری

    سلام دوستان.
    من نمی تونم عدد اعشاری رو که خود سیستم محاسبه کرده نمایش بدم. مثلا :


    float Number;


    number= 20/6;



    جوابی رو که توی textBox بدست می آورم برابر 3 هست.
    یا اعداد 0 تا 1 رو که می خوام اعلام که برابر 0 میده. لطفا راه حلی برام پیشنهاد کنید.




  2. #2

    نقل قول: تولید و نمایش عدد اعشاری

    از boxing استفاده کن
    number=(float)20/6

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: تولید و نمایش عدد اعشاری

    ممنون. اما مشکلی که هست اینه که اگر بخوام تا 2 یا 3 رقم اعشار نمایش بده چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: تولید و نمایش عدد اعشاری

    دوستان ممنون میشم اگر کمکم کنید. نمیتونم عدد اعشاری را تا دو رقم اعشار نمایش بدم و کل عدد اعشاری رو نمایش میده

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار HH2BN1990
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: تولید و نمایش عدد اعشاری

    رند کردن

    int x = (int)Math.Round(2.5555); // x == 3

    گرد کردن

    decimal x = Math.Round(2.5555, 2); // x == 2.56

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •