نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص خالی بودن TextBox ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    تشخیص خالی بودن TextBox ها

    ابتدا از همه دوستان تشکر
    می خواهم در کل پروژه ام که تعداد فرمهای زیادی داره تشخیص بدم که اگه بعضی از TextBox ها خالی بود عملیات انجام نشود . بهترین روش برای عدم خالی بودن چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تشخیص خالی بودن TextBox ها

    سلام
    یه مثال میزنم براتون

    bool a;
    a=String.isnullOrEmpty(textbox1.text);
    if(a)
    {
    //do some thing
    }
    else
    {
    //do some thing
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: تشخیص خالی بودن TextBox ها

    سلام به همه
    واسه این چیزی که شما میخواین دو زمان بررسی وجود داره، کدومش مد نظرتونه؟
    1- بعد از رفتن از یه تکس باکس به دیگری (Lost FocuS) یا همون از دست دادن فوکوس
    2- در هنگام زدن دکمه ارسال یا ثبت یا submit

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تشخیص خالی بودن TextBox ها

    هر دو تاش به کارم میاد !
    اگر اشکالی نداره هر دو تاشو توضیح بدید !
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •