نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: این خطا یعنی چه؟

  1. #1

    این خطا یعنی چه؟

    خطای Error 1 The type or namespace name 'SalaryDA' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) F:\ProjectC#‎\Final Project\Dastmozd\Dastmozd\FrmMonthData.cs 52 26 Dastmozd
    یعنی چه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    سلام SalaryDA رو نمیشناسه .
    ببینید رفرنس مربوط رو using کردید ؟

  3. #3

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    بله هم add refrence کرده ام و هم using کرده ام ولی نمیدونم چرا بازم خطا میده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    SalaryDA مطمئن هستید به این صورت نوشته میشه ؟
    به هر صورت این ارور برای نشناختن این آبجکت هست .

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار farhad nadimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    نرم افزار
    پست
    86

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    با سلام namespace که شما از اون استفاده کردین رو به نام ...sala رو اون نمیشناسه یعنی از

    اون باید استفاده کنین تا برنامه بتونه این اشکال رو برترف کنه

  6. #6

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    من هر کلاس دیگری اضافه کنم بازم همن خطا رو میده اگه نام آن را اشتباه زده ام پس در هنگام تایپ نام آن چرا لیست را باز میکند و نام آن کلاس در آن لیست هست
    خب شما بگید وقتی یک کلاس جدید مثلا Class1 را اضافه میکنم برای استفاده از آن چکار باید بکنم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    اگر اون کلاس توی پروژه تون باشه کاری نمیخواد کنید . اما اگر توی پروژه دیگه باشه باید ابتدا اون پروژه رو به رفرنس های این پروژه اضافه کنید و توی فرمی که می خواید استفاده کنید اون رو using کنید .

  8. #8

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    این کلاس در پروژه دیگری است و قبلا کلاسهای دیگری در آن پروژه تعریف کرده ام. پس مجبور بوده ام در پروژه اولی آن را به refrenceها add کنم و using هم کرده ام ولی بازم خطا میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    پس کدتون رو بزارید .

  10. #10

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    namespace Hoghoogh.DA
    {
    publicclassSalaryDA
    {
    SalaryData data = newSalaryData();
    EmployeeData EData = newEmployeeData();
    MonthData MData = newMonthData();
    publicSalaryData ExecuteSalary(int MonthDataID)
    {
    data.FixSalary = EData.DailySalary * MData.WorkingDays;
    data.Maskan = 200000;
    if (EData.Married == true)
    data.Kharbar = 400;
    elseif (EData.Married == false)
    data.Kharbar = 800;
    switch (EData.ChildrenCount)
    {
    case 0:
    data.AeleMandi = 0;
    break;
    case 1:
    data.AeleMandi = 303000;
    break;
    default:
    data.AeleMandi = 606000;
    break;
    }
    data.EWorkAmount = EData.MisionRate * MData.MissionDays;
    data.MissionAmount = MData.EWorkTime * ((EData.DailySalary / 7.33) * 1.4);
    data.BimehAmount = (data.FixSalary + data.Maskan + data.Kharbar + data.EWorkAmount + data.MissionAmount) * 0.07;
    if ((data.FixSalary + data.Maskan + data.Kharbar + data.AeleMandi + data.EWorkAmount + data.MissionAmount) >= 4276000)
    data.MaliatAmount = (data.FixSalary + data.Maskan + data.Kharbar + data.AeleMandi + data.EWorkAmount + data.MissionAmount) * 0.10;
    else
    data.MaliatAmount = 0;
    data.MonthDataId = MonthDataID;
    return data;
    }
    }
    }

    و اینجوری صداش زدم

    using Hoghoogh.DA;
    namespace Dastmozd
    {
    publicpartialclassFrmMonthData : Form
    {
    public FrmMonthData()
    {
    InitializeComponent();
    }

    privatevoid btnExeSalary_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SalaryData d=newSalaryData();
    d =
    newSalaryDA().ExecuteSalary(2);
    }
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    کد رو گذاشتم. خواهش میکنم جواب منو بدید

  12. #12

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    کد رو گذاشتم چرا جواب نمیدید؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار farhad nadimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    نرم افزار
    پست
    86

    نقل قول: این خطا یعنی چه؟

    نقل قول نوشته شده توسط nazaninzahra_mnm مشاهده تاپیک
    خطای Error 1 The type or namespace name 'SalaryDA' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) F:\ProjectC#‎‎\Final Project\Dastmozd\Dastmozd\FrmMonthData.cs 52 26 Dastmozd
    یعنی چه
    سلام دوست عزیز

    اون namespace که شما از اون استفاده کردین رو نمیشناسه باید از اون دوبازه استفاده کنین

    یا اگر نیست به برنامتون اضافه کنین یعنی همون نیماسپیسی که برنامه از شما خواسته

    SalaryDA

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •