نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل این برنامه چیه

  1. #1

    مشکل این برنامه چیه

    سلام به همگی
    تو این برنامه وقتی فرم 3 رو میبندم و میخوام که یه بار دیگه بازکنم ارور میده چرا؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 1.zip‏ (49.9 کیلوبایت, 7 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    سلام
    کدتون رو تغییر دادم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (44.8 کیلوبایت, 2 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    مرسی اما مشکل برنامم مربوط به اون قسمت نیست مشکل اینه که من فقط یکبار میتونم فرم 3 رو باز کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    شما چکاری می خوای انجام بدی با این کد ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    ببین من حتی وقتی اون تیکه کدی که شما تغییر دادید رو هم از برنامه حذف میکنم باز هم وقتی میخوام برای دومین بار فرم 3 رو باز کنم این کار رو انجام نمیده
    یه سوال اصلا این مشکل رو کامپیوتر شما ایجاد میشد یا نه شاید مشکل از کامپیوترم باشه نه برنامه

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    نقل قول نوشته شده توسط matf2009 مشاهده تاپیک
    مرسی اما مشکل برنامم مربوط به اون قسمت نیست مشکل اینه که من فقط یکبار میتونم فرم 3 رو باز کنم

    obj2.SubFormMouseMove += new MouseEventHandler(obj2_SubFormMouseMove);
    Form2 obj22 = new Form2();
    obj22.Show();
    obj3 = obj2.obj3;
    obj3.MdiParent = this;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    مشکل داره
    اما نه از کدی که من تغییر ش دادم الان از obj3 مشکل میگیره .
    نگفتید مشکلتون چیه ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    با کدی که dr-jackyدادن مشکلم حل شد

  9. #9

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    مشکل باز شدن فرمم برطرف شده اما دیگه مختصات موس رو نشون نمیده آخه اصلا دیگه اون متد رو نمیشناسه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مشکل این برنامه چیه

    این پروژه رو ببینید و اینقدر شلوغ کد ننویسید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •