نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پروژه شرکت های اتوبوس رانی

  1. #1

    پروژه شرکت های اتوبوس رانی

    سلام،
    من دارم یک سیستم تلفنی مربوط به شرکت های اتوبوس رانی مینویسم.میخواستم وقتی کاربر تماس گرفت و اسم یکی از شهر ها رو انتخاب کرد(پیغام:لطفا نام شهر مقصد خود را انتخاب کنید) این اطلاعات در جدول هام ذخیره بشه.یعنی مثلا در جدول بلیط باید به ازای هر کاربری که تماس میگیره اسم شهر مقصد مشخص بشه.
    لیست جداول و فیلد ها :
    شهر:
    کد شهر، نام شهر
    مشتری:
    کد مشتری، نام،شماره تلفن
    سفر:
    کد سفر،کد شهر مبدا،کد شهر مقصد،تاریخ حرکت،زمان حرکت،تعداد بلیط،قیمت بلیط
    بلیط:
    کد بلیط،تعداد بلیط،کد سفر،قیمت کل،کد مشتری


    اگر ممکنه کدی که برای تراکنش با پایگاه داده در محیط Delphi باید بنویسم بمن بگید.
    تشکر(عجله دارم)




  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mask
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3,403

    نقل قول: پروژه شرکت های اتوبوس رانی

    با سلام
    اگه ممکنه کامل تر توضیح بدید.
    ارتباطتون کلا تلفنیه و با فشار کلید های تلفن و ورود کدها کار میکنید؟
    آیا تا به حال با gsm modem کار کردید؟
    و ...
    آموزش خصوصی برنامه نویسی بزبان دلفی در اصفهان و تهران.
    با ما تماس بگیرید.

  3. #3

    نقل قول: پروژه شرکت های اتوبوس رانی

    سلام.بله پروزه تلفنیه و کاربر ها وقتی از تلفنشون زنگ میزنن با شماره گیری از روی شماره گیر تلفنشون از بین گزینه ها انتخاب میکنن.
    کار نکردم.
    مثلا ببینید یک کد مشابه دارم ولی نمیدونم مثل این کد رو چطور برای سیستم خودم بنویسم
    with TADOQuery.Create(Application) do
    begin
    try
    Connection := DM1.DBTelBase;
    SQL.Text :='Select * from tblTypClass Where Number='+Choice;
    Open;
    if IsEmpty Then
    Begin
    PlayMessage('17');.
    ErrorCounter :=ErrorCounter+1;
    End
    else
    Getdays(FieldByName('Pay').AsCurrency,FieldByName( 'IntID').Asinteger); //az table typclass
    finally
    Free;
    end;
    end;
    end;

  4. #4

    نقل قول: پروژه شرکت های اتوبوس رانی

    یه سوال دیگه هم داشتم.میخواستم بدونم چطوری توی دلفی یک procedure جدید تعریف کنم؟
    چون توی پروژه های آماده ای که دیدم procedure بالای unit هم تعریف شده بود.
    آیا اون رو خود دلفی ایجاد میکنه یا من باید بنویسم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار Mask
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3,403

    نقل قول: پروژه شرکت های اتوبوس رانی

    کدی که قرار دادید : یه کد sql هست برای اتصال به بانک اطلاعاتی.
    شما برنامتون رو تا کجا پیش بردید؟
    سوالتون دقیقا چیه؟
    آموزش خصوصی برنامه نویسی بزبان دلفی در اصفهان و تهران.
    با ما تماس بگیرید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •