نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن زمان فایل صوتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    بدست آوردن زمان فایل صوتی

    با سلام
    چطور میشه زمان یه فایل صوتی مثلا ویو رو بدست آورد؟
    میخوام ازش تو تراکر بار استفاده کنم.

    با تشکرات عدیده..................................

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: بدست آوردن زمان فایل صوتی

    تابع api به نام mcisendstring وجود داره که با اون می تونید هم به طول و هم ویرایش و ... با فایل صوتی انجام دهید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: بدست آوردن زمان فایل صوتی

    ممنون از شما
    میشه یه مثالی بزنید چون تا حالا با api کار نکردم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ad.davachi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    نقل قول: بدست آوردن زمان فایل صوتی

    using(Process ffmpeg = new Process())
    {
    String duration; // soon will hold our video's duration in the form "HH:MM:SS.UU"
    String result; // temp variable holding a string representation of our video's duration
    StreamReader errorreader; // StringWriter to hold output from ffmpeg

    // we want to execute the process without opening a shell
    ffmpeg.StartInfo.UseShellExecute = false;
    ffmpeg.StartInfo.ErrorDialog = false;
    ffmpeg.StartInfo.RedirectStandardError = true;


    ffmpeg.StartInfo.FileName = "[directory of ffmpeg.exe]\ffmpeg.exe";


    ffmpeg.StartInfo.Arguments = "-i [directory of video file]\video_file";

    // start the process
    ffmpeg.Start();

    // now that the process is started, we can redirect output to the StreamReader we defined
    errorreader = ffmpeg.StandardError;

    // wait until ffmpeg comes back
    ffmpeg.WaitForExit([time_to_wait_in_milliseconds]);

    // read the output from ffmpeg, which for some reason is found in Process.StandardError
    result = errorreader.ReadToEnd();

    // a little convoluded, this string manipulation...
    // working from the inside out, it:
    // takes a substring of result, starting from the end of the "Duration: " label contained within,
    // (execute "ffmpeg.exe -i somevideofile" on the command-line to verify for yourself that it is there)
    // and going the full length of the timestamp.
    // The resulting substring is of the form "HH:MM:SS.UU"

    duration = result.Substring(result.IndexOf("Duration: ") + ("Duration: ").Length, ("00:00:00.00").Length);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: بدست آوردن زمان فایل صوتی

    ببخشید
    این کدهایی رو که زحمت کشیدید گذاشتید واسه هر نوع فایلی صدق میکنن؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ad.davachi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    نقل قول: بدست آوردن زمان فایل صوتی

    این لینکش خودتون توضیحاتش رو بخونید.
    http://www.dreamincode.net/forums/to...me-using-c%23/
    ولی چون از System.Diagnostics استفاده کرده فکر می کنم آره برای هر فرمتی میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •