نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برش عکس و ذخیره آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    برش عکس و ذخیره آن

    با سلام
    میخوام یوزر یه عکس بهم معرفی کنه(تا اینجاشو بلدم ) حالا میخوام که عکسه به اندازه ایی که میخوام قطعه قطعه بشه و تک تک قطعات ذخیره بشن...
    مثلا عکس 500*320 باشه و قطعات 100*80 و اگه عکسی کوچکتر یا بزرگت بود به این اندازه درش بیاره و قطعه قطعش کنه

    با تشکرات عدیده...............................

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Diaco.10727
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    38

    نقل قول: برش عکس و ذخیره آن

    سلام به تاپیک زیر یه سری بزن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=247721

  3. #3

    نقل قول: برش عکس و ذخیره آن

    سلام
    تابع زیر محل برش از عکس رو در قالب چهار متغیر int و خود تصویر رو در قالب شی ای از کلاس Image را به عنوان ورودی دریافت می کنه، و در انتها، خروجی تابع تکه ای از تصویر می باشد.
    private Image CropImage(int x,int y,int w,int h,Image img)
    {
    Bitmap b=new Bitmap(img);
    return b.Clone(new Rectangle(x,y,w,h),b.PixelFormat);
    }
    برای ذخیره کردن قطعه تصویر، از تابع Save استفاده کنید.
    مثال:
    Image img=Image.FromFile(FileName);
    Image Crop=CropImage(0,0,30,30,img);
    Crop.Save(FileName);
    آخرین ویرایش به وسیله ali.rezaei7 : سه شنبه 20 مهر 1389 در 22:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •