نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب ركورد تازه درج شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maryamgol
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    128

    انتخاب ركورد تازه درج شده

    ميخوام ركوردي كه تازه درج مي شود هر كجا در ديتاگريد قرار گرفت رنگي شود.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    سلام
    منظور از تازه درج شده چیه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maryamgol
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    128

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    زماني كه يه ركورد درج مي شه بعد از درج رديف اول رنگي ميشه .
    من ميخوام هر ركوردي كه درج ميشه در ديتا گريد رنگي باشه تا كاربر رديف ديگري را انتخاب كنه؟
    تشكر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    ببینید شما یه فرم دارید که یه سری اطلاعات رو پر می کنید و بعد درج می کنید تو دیتابیس ، بلافاصله شما می خواید رکورد درج شده به گرید اضافه بشه . این رکورد اخیرا درج شده رو چه جوری به گرید اضافه می کنید ؟
    به اینصورت که دوباره گرید رو به دیتاسورس بایند میکنید یا یک DtaGridViewRow می سازید و به DataGridView.Rows اضافه می کنید ؟

    در حالت اول شما باید یه کوئری داشته باشید که خروجیش بر اساس یه فیلد افزایش مثل ID سورت کنه ، بیشترینID معرف آخرین رکورد هست .
    در حالت دوم که شما خودتون Roe رو میسازید پس می دونید که کدومه!!
    فقط میمونه عوض کردن رنگ Row که اینه

    DataGridView.Rows[0].BackColor=Color.Red


    موفق باشید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    ميتوني با استفاده از بانك آخرين ركورد رو بدست بياري بعد تو گريد اون رو رنگي كني


    SELECT MAX(ID) FROM TABLE



    البته اگر گريد از بانك پر ميشه
    راههاي ديگه اي هم هست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maryamgol
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    128

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    ديتاگريد من بر اساس نام خانوادگي مرتب مي شه با اينحال بايد[rows[0 را بنويسم؟
    بسيار سپاسگزارم از راهنماييتان.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    نه
    پس از دیتابیس پر میشه اطلاعات؟
    فیلدی به عنوان تاریخ ثبت ندارید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: انتخاب ركورد تازه درج شده

    ببين ميتوني يك متغير تعريف كني
    بعد از اينكه ركورد رو ثبت كردي نام شخص رو در اون متغير بريزي
    بعد بر اساس اون نام، رديفشو رنگي كني

    البته ميدونم اينكار غير حرفه اي هست ولي در بعضي مواقع بايد از اين كارها كرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •