نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    دوستان سلام
    برنامه داروخونه رو مینویسم که توی فرم 1 به ازای هر داروی مشتری یک سطر از دیتا گرید ویو پر میشه (با اطلاعات کامل قیمت ,تعداد .....)توی فرم صندوق یه دیتا گرید ویو دیگه دارم که ستون هاش نام خانوادگی , نام دارو , قیمت کل .....
    حالا میخام تمام داروهایی که خریداری شده توی سلول نام دارو پشت سر هم بیافته ولی نمیدونم چیکار باید کنم؟
    لطفا راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    دوست عزيز شما يه فيلد اضافه كن و بهش رديف بده بصورت دستي و علاوه بر اين ميتوني يه ستون بهش اضافه كني از نوع AutoNumber و هنگام فراخواني آخر دستور Select عبارت زير را اضافه كني


    Order by ID ASC


    يعني اينطوري


    Select * From TBL Order By ID ASC

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    دوست عزيز اگر هم مخواي نام تمام داروهايي را كه خريداري كرده رو فقط توي يك ستون بريز فقط كافيه كه يه فيلد از نوع Text اضافه كني و با يه فرمت جدا كننده خاص خودتون اونها رو كنار هم قرار بديد مثلا فرض كنيد داروهاي A و B و C رو خريداري كرده حالا ميتونيد با فرمت مثلا A-B-C توي يك فيلد قرار بدي و براي جدا كردن آنها كافيه كه از دستور Spilt استفاده كني


    اگه من منظورتون رو درست نفهميدم ميشه يكم توضيح بديد يا يه مثلا بزنيد تا بتونم بهتر كمكتون كنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    اگه من منظورتون رو درست نفهميدم ميشه يكم توضيح بديد يا يه مثلا بزنيد تا بتونم بهتر كمكتون كنم
    دوست عزیز ایشون سوالشون رو خیلی پیچوندن. من تا قبل از اینکه شما جواب بدید اصلا نفهمیدم منظورشون چی هست

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    ببخشید از اینکه بد توضیح دادم
    منظورم اینه که داروی A,B,C رو باید به مریض تحویل بدیم
    DataGridView1.Rows(1).Cells(o).Value=A

    DataGridView1.Rows(2).Cells(o).Value=B

    DataGridView1.Rows(3).Cells(o).Value=C
    حالا میخوام این داد.ها روی یک فیلد بریزم.


    DataGridView2.Rows(1).Cells(o).Value=A B C
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    دوست عزيز يه نمونه كد خيلي ساده واست آماده كردم اميد وارم به دردت بخوره

    البته خيلي ساده هستش ولي اگر خواستيد ميتونم براتون كاملش كنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    دوست عزيز برنامه رو ديديد؟
    منظورتون رو درست متوجه شده بودم؟
    كارتون راه افتاد؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: ریختن اطلاعات گریدویو توی یک سلول

    ممنون از دوستان با این کد مشکلم حل شد
    Dim a As String
    a = ""
    For i = 0 To DataGridView1.RowCount - 2

    a = DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value + "," + a

    Next

    DataGridView2.Rows(0).Cells(0).Value =a

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •