نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد using

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تنکابن _رامسر
    پست
    12

    سوال در مورد using

    سلام ببخشید خواهشا مستقیما توضیح بدید لینک ندید قربونتون برم هر کدوم از این یوزینگ ها برای کجا استفاده میشن؟
    using System.Globalization;
    using System.linq;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Smo;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Common;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: سوال در مورد using

    System.linq
    برای استفاده از linq
    دستورات لینک را معمولا در جایی میبینی که کلمه ی from و where قرار دارند.

    Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    برای مدیریت کلی یک دیتابیس نظیر ساخت دیتابیس و افزودن و کاستن table و ... به کار می رود.

    در کل یکی از using ها رو حذف کن ببین کجای برنامه لنگ می مونه.


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: سوال در مورد using

    ببنید در کل یوزینک کارهاتون رو راحت میکنه شما برای استفاده از یک ویژگی مثلا کالر باید کلاس کالر رو به پروژتون اضافه میکردید در جلوه برای یه کلاس دیگه بر میخوردید و باید اونم دوباره به برنامه تون اضافه میکردید تازه باید namespace هم همنام میشید واین طاقت فرسا و گمراه کننده هست برای همین اومدن کلاس های کلی ایجاد کردن همون کلاس های کتابخانه ای که شامل زیر کلاس هایی می باشن حال شما با یک یوزینگ انگار کارهای بالا رو که گفتم یه جا انجام میدید به همین آسونی به دستور مثل یوزینگ هم دستورات پیش پردازنده مگن مشابه #include<classname.h> توی C++‎ موفق باشین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: سوال در مورد using

    نقل قول نوشته شده توسط flash118 مشاهده تاپیک
    به دستور مثل یوزینگ هم دستورات پیش پردازنده مگن مشابه #include<classname.h> توی C++‎‎ موفق باشین
    using ها به هیچ وحه دستور پیش پردازنده نیستند. در #C دستورات پیش پردازنده خیلی محدودتر هستند.
    از لحاظ اولویت using ها مشابه اعلان توابع در ++C یا یک چیزی تو این مایه ها هستند. فقط اعلان!
    در ++C وقتی include می کنید، کل دستورات یک فایل عینا به برنامه ی شما اضافه میشه. اگر دو بار include کنید، دو باز اضافه میشه.
    ولی using بحثش فرق می کنه. شما می تونید بدون استفاده از using برنامه رو بنویسید. در حقیقت کار include در اینجا به عهده ی reference ها هست. نه using ها!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •