نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال از کد نوشته شده

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تنکابن _رامسر
    پست
    12

    سوال از کد نوشته شده

    سلام و خسته نباشید دوستان عزیزو گلم لطفا میشه توضیح بدین این دو خط کد چه کار می کنن؟
    <<
    System.Globalization.
    CultureInfo language = new System.Globalization.CultureInfo
    ;("fa_ir")

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(language
    ;(
    >>
    اصلا CultureInfo چه کار می کنه؟ CurrentInputLanguage جه کار می کنه؟ کدومشون متد هستتند؟ خواهشا جزییات رو توضیح بدین خیلی ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: سوال از کد نوشته شده

    با سلام مجدد
    خوب کداول زبان صحفه کلید رو براتون به زبان شیرین فارسی تبدیل میکنه در ویندوز پیش فرض انگلیش هست و کد دوم ربان جاری که انتخاب شده رو برمبگردونه
    در مورد توضیح جامع CultureInfo به msd مراجعه کنید این مطمئن تر و بهینه تر هست
    CurrentInputLanguage هم خود تعریف هست همان طور که گفته شد زبان فعلی سیستم رو برمیگردونه
    CurrentInputLanguage یه کلاس هست که شامل متد .FromCulture می باشد و همین متد یه آرگومان بنام
    language می گیره که نوعش از نوع System.Globalization.CultureInfo می باشد
    و در ضمن چون با خودش کلاس فراخوانی شده متد کلاس بصورت public static می باشد اینم یه راهنمایی کوچلو که داخل پارانتز دونستنش خالی از لطف نیست موفق باشین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •