نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نشان دادن پست های اخیر (** مثل این سایت میخام**)...!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    Unhappy نشان دادن پست های اخیر (** مثل این سایت میخام**)...!!!

    دوباره سلام و خسته نباشید

    من برای نشان دادن پست های اخیر مشکلی ندارم فقط اینکه میخام مثل این سایت باشه

    /http://www.gozarmovaghat.com

    اگه ببینید روبروی قسمت جستجو عنوان های پست های قبلی میاد و میره

    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: نشان دادن پست های اخیر (** مثل این سایت میخام**)...!!!

    این سایتی که شما نشون دادید با یکی از قدرتمند ترین سیستم های مدیریت محتوی طراحی شده . برای نشون دادن پست ها به این صورت باید از یک newsTicker استفاده کنید . در موردش گوگلینگ کنید !

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    نقل قول: نشان دادن پست های اخیر (** مثل این سایت میخام**)...!!!

    نقل قول نوشته شده توسط profnami مشاهده تاپیک
    این سایتی که شما نشون دادید با یکی از قدرتمند ترین سیستم های مدیریت محتوی طراحی شده . برای نشون دادن پست ها به این صورت باید از یک newsTicker استفاده کنید . در موردش گوگلینگ کنید !
    شما مطمئن هستید که phpnuke قدرتمند ترینه ؟
    مطمئن باش که رو دست WordPress چیز دیگه ای نیست و نیومده. (با سند و مدرک)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: نشان دادن پست های اخیر (** مثل این سایت میخام**)...!!!

    نقل قول نوشته شده توسط aspismylove مشاهده تاپیک
    دوباره سلام و خسته نباشید

    من برای نشان دادن پست های اخیر مشکلی ندارم فقط اینکه میخام مثل این سایت باشه

    /http://www.gozarmovaghat.com

    اگه ببینید روبروی قسمت جستجو عنوان های پست های قبلی میاد و میره

    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام
    اول اینکه تو شاخ بودن و حرفه بودن ورد پرس نسبت به phpnuke شک نکنید
    دوم این کاری که این دوستمون میخواد کار زیاد سختی نیست شما با استفاده AJAX میتونید این کار رو بکنید یا اگر Ajax بلد نیستید با استفاده از SQL و یک تایمر 10 رکورد آخر رو بصورت تک تک دریافت کنیدو هر 5 ثانبه یکی رو نشون بدید مراحل کار :

    ابتدا یک update Panel و یک تایمر رو صفحه مورد نظر بذارید و خاصیت INT تایمر رو روی 5000 تنظیم کنید

    حالا در Sub تایمر با استفاده از دستور
    select Top 10...
    10 رکورد آخر یا هر تعدادی که دلت رو میخواد را دریافت کن و توی یک Combo Box بریز , و Visible تون رو False کن
    و بعد با یک کد نویسی ساده index رو یکی یکی بالا ببر و اون text مورد نظر رو نشون بده

    برای افکت گذاری هم میتونی از تگ Marqueeاستفاده کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: نشان دادن پست های اخیر (** مثل این سایت میخام**)...!!!

    استفاده از ایجکس چرا حالا شما این فایل رو دانلود می کنی :

    http://www.gozarmovaghat.com/themes/...ript/ticker.js

    بعد هم این کد رو بزار توی صفحه همین

    <script type="text/javascript">
    var theCharacterTimeout = 50;var theStoryTimeout = 5000;var theWidgetOne = "";var theWidgetTwo = "■";var theWidgetNone = "";var theLeadString = "&nbsp;&nbsp;";var theSummaries = new Array();var theSiteLinks = new Array();var theItemCount = 5;
    theSummaries[0] = "meeting";theSiteLinks[0] = "article-174--0-0.html";
    theSummaries[1] = "porsche boxster";theSiteLinks[1] = "article-172--0-0.html";
    theSummaries[2] = "AUDI TT";theSiteLinks[2] = "article-171--0-0.html";
    theSummaries[3] = "tuning 5";theSiteLinks[3] = "article-170--0-0.html";
    theSummaries[4] = "GMC YUKON";theSiteLinks[4] = "article-167--0-0.html";
    startTicker();
    </script>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •