نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در تعیین فرم شروع پروژه

  1. #1

    مشکل در تعیین فرم شروع پروژه

    موقع تنظیم فرم شروع پروژه از میان چند فرم موجود در دات نت خطا میگیره وفقط همون فرمی که اول ایجاد شده را بعنوان فرم شروع در نظر میگیره!!!
    چطور میشه یه فرم دیگه ای رو بعنوان فرم شروع در نظر گرفت؟

  2. #2

    مشکل در تعیین taborder کنترل ها

    من با اینکه taborder رو برای کنترل ها 100 بار تنظیم کرده ام اما در زمان اجرا درست عمل نمی کنند.مشکل چیه؟

  3. #3
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    کلاس حاوی اون فرم را Set as Staruup Projetct کرده اید ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    [STAThread]
    static void Main()
    {

    Application.Run(new Form1());
    }
    این کد رو تو هر فرمی بعد از() InitializeComponent فرمت قرار بدی اون فرم فرم اصلی شناخته میشه

  5. #5
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    همچنین به کمک Application Context میتونی موقع شروع برنامه ، اصلا چند تا فرم را همزمان با هم نشون بدید ....

تاپیک های مشابه

  1. ساختن exe برنامه و تعیین آیکون آن
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 11:52 صبح
  2. مشکل در تعیین فرم اصلی
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 14:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •