نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پشتیبان گیری در vs2008

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    37

    پشتیبان گیری در vs2008

    سلام
    من می خوام در vs2008 یک دکمه در فرم بذارم وقتی دکمه رو فشار دادم از جدول ها در sql server 2008 پشتیبان گیری کنه لطفا کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: پشتیبان گیری در vs2008

    با سلام

    کلمه زیر رو تو سایت جستجو کنید خیلی راحت به هدفتون میرسید و البته خیلی سریع

    کلمه جستجو : backup

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    37

    نقل قول: پشتیبان گیری در vs2008

    اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    313

    نقل قول: پشتیبان گیری در vs2008


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    37

    نقل قول: پشتیبان گیری در vs2008

    من چیزی از این لینک نفهمیدم خواهش می کنم برام با مثال توضیح بدید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    IRAN
    پست
    50

    نقل قول: پشتیبان گیری در vs2008

    سلام
    اینجا Backup با smo هست شاید مشکلت حل بشه
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    37

    نقل قول: پشتیبان گیری در vs2008

    مرسی ، خوب بود ولی این با vb بود که بلد نیستم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •