نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در تماس تلفن با مودم

  1. #1

    خطا در تماس تلفن با مودم

    با سلام
    تو برنامم برای تماس با تلفن از طریق مودم کد زیر رو نوشتم که تابع زیر شماره پورت رو پیدا میکنه

    private int SearchModemPort(int n)
    {
    sp.Close();
    for (int i = 1; i < 5; i++)
    {
    try
    {
    sp.PortName = "COM" + n;
    sp.Open();
    sp.Write("AT\r");
    Thread.Sleep(200);
    if (sp.ReadExisting().ToUpper().Contains("OK"))
    return n;
    sp.Close();
    }
    catch
    {
    ++n;
    }
    }
    return 0;
    }
    وتابع زیر با مشخص شدن شماره پورت تماس رو برقرار میکنه

    private void call(string numberPhone)
    {
    int numberPort = 1;
    if (SearchModemPort(numberPort) != 0)
    {
    sp.Write("ATDT" + numberPhone + Convert.ToChar(13));
    }
    else
    {
    FMessegeBox.FarsiMessegeBox.Show("برقراري مودم با خط تلفن دچار مشکل مي باشد .", "خطا در مودم",
    FMessegeBox.FMessegeBoxButtons.Ok, FMessegeBox.FMessegeBoxIcons.Error);
    }
    }
    حالا که برنامه رو رو سیستم دیگه نصب کردم جواب نمیده ولی رو سیستم خودم کار می کرد پورت هر دو سیستم هم COM3 هست
    چی کار کنم؟


  2. #2

    نقل قول: خطا در تماس تلفن با مودم

    واقعا کسی نظری نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •