نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت عدد در janus

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    دریافت عدد در janus

    با سلام
    در گرید janus یک ستون می خوام فقط عدد بگیره چه طوریه?
    شدیدا نیاز دارم
    با تشکر فراوان از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: دریافت عدد در janus

    اره من هم لازم دارم
    يا اگه حتي كسي ميدونه در گريد معمولي چطوريه؟

  3. #3

    نقل قول: دریافت عدد در janus

    قبلا که باهاش کار میکردم یه متد داشت که میشد محتویات رکورد جاری رو به دست اورد و با متد split مقدار مورد نظر رو گرفت ولی فکر نمی کنم که اصولی بود.ولی کارمو راه انداخت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: دریافت عدد در janus

    دوستان پیدا کزدم
    همون عین textbox

    e.Handled = !(char.IsDigit(e.KeyChar) | (char.IsControl(e.KeyChar)));

  5. #5

    نقل قول: دریافت عدد در janus

    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    دوستان پیدا کزدم
    همون عین textbox

    e.Handled = !(char.IsDigit(e.KeyChar) | (char.IsControl(e.KeyChar)));
    اينطور كدها فقط روي تايپ كردن كاربر حساس هستند و اگر كاربر Copy/Paste و يا Drag Drop كنه نميتونه از ورود غير عدد جلوگيري كنه.
    راه حل اصوليتري بايد پيش بگيريد‌، مسلما بايد توي رويدادهايي مثل CellEditValueChange‌ ( يا همچين چيزي) اين كار رو انجام بديد و متن وارد شده رو چك كنيد. فرضا ميتونيد هر بار چك كنيد اگر عدد بود توي يك متغير كمكي نگه داريد ، بار بعدي كع مقدار فيلد عوض شد اگر عدد نبود مقدار متغير كمكي توي فيلد ريخته بشه (يعني مقدار فيلد عوض نشه) اگر هم عدد بود مقدار جديد جايگزين مقدار قبلي در متغيركمكي بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •