نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بازیابی اطلاعات از دو جدول

  1. #1

    بازیابی اطلاعات از دو جدول

    سلام
    چطوری میتونم اطلاعات را از دو جول ( بدون کلید خارجی) با یک دستور select بازیابی کنم؟ ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بازیابی اطلاعات از دو جدول

    با سلام

    با دستور زیر میتونی :


    string strQuety = " SELECT u.name,nameuser.family,u.age " +
    " FROM u " +
    " INNER JOIN nameuser " +
    " ON u.id=nameuser.id";

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: بازیابی اطلاعات از دو جدول

    با سلام .
    دوست عزیز ، این ها دو جدول کاملا مجزا هستند و هیچ رابطه ای با هم ندارند . با دستور union امکانش هست؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بازیابی اطلاعات از دو جدول

    اره میشه.


    SELECT name FROM UI1
    UNION
    SELECT name FROM UI2

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: بازیابی اطلاعات از دو جدول

    سلام

    اطلاعات جدول اولی رو نشون میده ولی جدول دومی رو نشون نمیده !!!

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بازیابی اطلاعات از دو جدول

    مطمئنی درست نوشتی ؟؟

    الان من همین دستور رو نوشتم کاملا صحیح بود و خروجی هر دو جدول رو تو گرید ویو نمایش دادم :


    this.con = new OleDbConnection(strDataBase);

    string strQuery = "SELECT * FROM tbl1 " +
    "UNION " +
    "SELECT * FROM tbl2 ";

    this.dba = new OleDbDataAdapter(strQuery, this.con);

    this.dba.Fill(ds);

    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بازیابی اطلاعات از دو جدول

    خب دوست عزیز باید یک نکته ای رو یاداور بشم که UNION برای ترکیب نتیچه ی چند جدول ایجاد شده به طوری که باید تعداد ستون های جدول و نوع انها با هم برابر باشد یعنی اگر در جدول 1 ما 3 ستون داریم به نام های name و family و code باید در جدول 2 هم همین 3 تا باشن و نوعشون هم باید یکی باشه. امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •