نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل object به datatable

  1. #1

    تبدیل object به datatable

    سلام
    من میخوام object به datatable تبدیل کنم تو اینترنت یک[]object تبدیل کرده و object منو قبول نمی کنه

  2. #2

    نقل قول: تبدیل object به datatable

    سلام.
    این Object شما چی هستش و هدفتون از این تبدیل چیه؟
    لطفا سوال رو صریح و روشن بیان کنید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل object به datatable

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    این Object شما چی هستش و هدفتون از این تبدیل چیه؟
    لطفا سوال رو صریح و روشن بیان کنید.

    موفق باشید.

    من اطلاعات فرمم و داخل یه object معمولی ریختم مثل:

     object XMLObj = Tools.Common.DeSerializeAnObject(ServiceObj, thisClassBLL);


    حالا کدی پیدا کردم که object به datatable تبدیل میکنه که به صورت زیر می باشد:

    private DataTable ConvertToDataTable(Object[] array)
    {
    PropertyInfo[] properties = array.GetType().GetElementType().GetProperties();
    DataTable dt = CreateDataTable(properties);
    if (array.Length != 0)
    {
    foreach (object o in array)
    FillData(properties, dt, o);
    }
    return dt;
    }
    private DataTable CreateDataTable(PropertyInfo[] properties)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    DataColumn dc = null;
    foreach (PropertyInfo pi in properties)
    {
    dc = new DataColumn();
    dc.ColumnName = pi.Name;
    dc.DataType = pi.PropertyType;
    dt.Columns.Add(dc);
    }
    return dt;
    }

    privatevoid FillData(PropertyInfo[] properties, DataTable dt, Object o)
    {
    DataRow dr = dt.NewRow();
    foreach (PropertyInfo pi in properties)
    {
    dr[pi.Name] = pi.GetValue(o, null);
    }
    dt.Rows.Add(dr);
    }





    ولی چون []Object این جوری تعریف کرده نمی تونم objectamo بهش بفرستم error می گیره
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : دوشنبه 26 مهر 1389 در 16:08 عصر دلیل: برای خوانایی بیشتر کدهای خود را Decorate کنید.

  4. #4

    نقل قول: تبدیل object به datatable

    سلام.
    بسیار خوب، کافیه بدین شکل عمل کنید:


    object XMLObj = Tools.Common.DeSerializeAnObject(ServiceObj, thisClassBLL);
    DataTable ConvertToDataTable(new object[]{XMLObj});


    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •