نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر اندازه فرم با کد

  1. #1

    تغییر اندازه فرم با کد

    سلام
    چطوری میتونم جلوی تغییر اندازه فرم بگیرم (کاربر نتونه اندازه فرم رو تغییر بده)؟
    و این کار فقط از طریق کد انجام بشه (مثلا با وارد کردن طول و غرض اندازه فرم توسط کاربر ، با
    کد و با توجه به اعداد ورودی اندازه فرم تغییر بدم)؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: تغییر اندازه فرم با کد

    خصوصی FormBorderStyle فرم رو یکی از سه گزینه fixed3d یا fiedsngle یا FixedDialog قرار بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: تغییر اندازه فرم با کد

    با این کد :
    this.MaximumSize = new Size(300, 250);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تغییر اندازه فرم با کد

    سلام
    چطوری میتونم جلوی تغییر اندازه فرم بگیرم (کاربر نتونه اندازه فرم رو تغییر بده)؟
    خاصیت form border style فرمتو sfixedsingle کن دیگه کسی نمیتونه با اندازشو تغییر بده.

    این کار فقط از طریق کد انجام بشه (مثلا با وارد کردن طول و غرض اندازه فرم توسط کاربر ، با
    کد و با توجه به اعداد ورودی اندازه فرم تغییر بدم)؟
    اون مقادیر رو تو دو تا تکست باکس بریز و کد زیر رو اجرا کن

    this.size=new size(int.parse(textbox1.text),int.parse(textbox2.t ext));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •