نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم

  1. #1

    در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم

    سلام به همه .
    یه سوال !

    توی همین تالار یاد گرفتم که چطور کی بورد را در اختیار بگیرم و مثلاً فقط عدد را درتکس باکس تایپ کنم و کاربر اجازه تایپ حروف را نداشته باشد .

    حالا تصمیم دارم این موضوع رو به این شکل داشته باشم :

    یه تکس باکس داشته باشم که کار بر از همه دکمه های موجود فقط بتواند اعداد و BackSpace را اسفاده کند و باقی کلید ها عملی انجام ندهد.

    کسی بلده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم

    دوست عزيز زماني كه داري چك ميكنيد كه عدد و هر چيزي كه شما ميخوايد هست يا خير اگر شرط درست بود كه e.Handled = False قرار بديد و اگر شرط برقرار نبود كه e.Handled = True

    يعني اينطوري :


    IfChar.IsNumber(e.KeyChar) Or e.KeyChar = Microsoft.VisualBasic.ChrW(Keys.Back) Or _
    e.KeyChar = Microsoft.VisualBasic.ChrW(Keys.Delete)
    Or _
    e.KeyChar = Microsoft.VisualBasic.ChrW(Keys.Space)
    Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    EndIf

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم




    ---------- KeyPress ---------

    If Char.IsNumber(e.KeyChar) = False Then
    e.Handled = True
    End If

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    نقل قول: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم

    دوست عزیز به نظرت لازم است برای افزایش تعداد پست ، تاپیک 8 ماه پیش را جواب بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم

    نقل قول نوشته شده توسط شاپرک مشاهده تاپیک



    ---------- KeyPress ---------

    If Char.IsNumber(e.KeyChar) = False Then
    e.Handled = True
    End If
    کار نکردش همه کاراکترها رو پذیرفت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم


    sub text1_keypress
    if e.keychar =chr(8) or isnumbric(e.keychar) then e.handled=true
    end sub

    مختصر و مفید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •