مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظز شما درباره این تاپیک چیست؟

رای دهنده
1. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بد

    0 0%
  • خوب

    1 100.00%
نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن یه عدد تصادفی از 0 تا 9

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    گرفتن یه عدد تصادفی از 0 تا 9

    سلام دوستان گرامی
    من می خواستم بدونم چه جوری میشه یه عدد تصادفی از 0 تا 9 رو تولید کنی و توی برنامه ازش استفاده کنی
    اگه سورسش کامل باشه ممنونتون میشم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار wanted_boy_2010
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    37

    نقل قول: گرفتن یه عدد تصادفی از 0 تا 9

    من تازه کار باسی شارپ رو شروع کردم. ولی تو سی پلاس پلاس از دستور زیر استفاده می کنم:
    int num = rand()%10;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: گرفتن یه عدد تصادفی از 0 تا 9

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان گرامی
    من می خواستم بدونم چه جوری میشه یه عدد تصادفی از 0 تا 9 رو تولید کنی و توی برنامه ازش استفاده کنی
    اگه سورسش کامل باشه ممنونتون میشم
    با تشکر
    از کلاس رندم استفاده کنید
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/2dx6wyd4.aspx

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: گرفتن یه عدد تصادفی از 0 تا 9

    نقل قول نوشته شده توسط 13601360 مشاهده تاپیک
    از کلاس رندم استفاده کنید
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/2dx6wyd4.aspx
    با تشکر از شما ولی این لینکی رو که گذاشتین مربوط به برنامه نویسی کنسوله ولی برنامه من AppWIN هستش آیا کداش فرقی نمی کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: گرفتن یه عدد تصادفی از 0 تا 9

    با تشکر از تمام دوستان برای کمکی که به بنده کردن جوابش رو برای افرادی که این مشکل رو دارن میذارم
    جواب:
    Random rand = new Random();
    int B = rand.Next(min,max);
    که min کمترین عدد و max بیشترین عددیه که عدد حدس زده شده بین این دو قرار داره
    لطفا اگه زحمتی نیست نظر بدید
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •