نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کد امنیتی

  1. #1

    کد امنیتی

    سلام
    من این کد رو از همین سایت گرفتم و کنار هم قرار دادم ولی نمی دونم که چرا درست کار نمی کنه
    این تاپیک اموزشی این کد هست
    http://www.barnamenevis.org/sh...hlight=captcha
    این هم کدی که من درست کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: کد امنیتی

    GD فعال هست؟

  3. #3

    نقل قول: کد امنیتی

    اره اون هم فعال هست ولی باز تصویر رو نمایش نمیده ؟
    باید چکار کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: کد امنیتی

    هر چیزی رو که در صفحه مرورگر تولید شده رو ذخیره کنید ، بعد با نوت پد بازش کنید ، ببینید که خطا چی هست
    یا این خط رو از فایل بردارید
    header("content-type:image/gif");


    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: کد امنیتی

    اما این تیکه کدی رو که شما گذاشتید من توی سورس برنامه چنین چیزی رو پیدا نکردم
    شما این کد رو کجا پیدا کردید اگه میشه نام فایل رو هم بگذارید ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: کد امنیتی

    این کد برای تبدیل محتوای صفحه به تصویر هست ( کد های مخصوص تولید تصویر )

    کاری رو که گفتم انجام بدید و خطا رو بزارید اینجا

    هر چیزی رو که در صفحه مرورگر تولید شده رو ذخیره کنید ، بعد با نوت پد بازش کنید ، ببینید که خطا چی هست

  7. #7

    نقل قول: کد امنیتی

    من همون کاری رو که شما گفته بودید کردم به این ارور رسیدم
    d:\easyphp\www\news\visual-captcha.php on line 4
    این ارور رو پیگیری کردم به این خط کد رسید
        $oVisualCaptcha->SetBackgroundImages('images/captcha.gif');  
    من چنین شاخه ای رو ایجاد کردم و تصویری هم به این نام داخل ان هست ولی باز نمی دونم چرا داره ارور میده و درست کار نمی کنه ؟؟؟
    حتی این خط رو هم غیر فعال کردم ولی باز هیچ نتیجه ای نداشت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: کد امنیتی

    d:\easyphp\www\news\visual-captcha.php on line 4
    این الان خطا هست؟؟؟ این فقط گفته خط چندم فایل خطا داره ، خطا رو کامل بزارید

  9. #9

    نقل قول: کد امنیتی

    این هم خطای کامل
    Fatal error:  Call to a member function on a non-object in d:\easyphp\www\news\visual-captcha.php  on line 4

  10. #10

    نقل قول: کد امنیتی

    کسی نیست من را یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اهایییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: کد امنیتی

    خط زیر در کد فایل visual-captcha.php شما مشکل دارد:

    $oVisualCaptcha->SetBackgroundImages('images/captcha.gif');
    شما با استفاده از کتابخانه PHP-CAPTCHA تنها اجازه استفاده از فایل های نوع JPG را به عنوان Background دارید.

    با استفاده از Online Converter زیر می توانید تصاویر GIF خود را به JPG تبدیل کنید:

    http://images.my-addr.com/converter_...eware_tool.php
    این هم فایل visual-captcha.php ویرایش شده (فایل captcha.JPG ضمیمه شد):


    <?php
    require('php-captcha.inc.php');
    $aFonts = array('fonts/tahoma.ttf', 'fonts/font9.ttf', 'fonts/font8.ttf');
    $oVisualCaptcha = new PhpCaptcha($aFonts, 200, 60);
    $oVisualCaptcha->SetBackgroundImages('images/captcha.jpg');
    $oVisualCaptcha->Create();
    ?>


    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •