نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چجوری فایلی رو که با save dialog save کردم رو hidden کنم

  1. #1

    چجوری فایلی رو که با save dialog save کردم رو hidden کنم

    من یه فایل رو با استفاده از save dialog save کردم حالا ی خوام انو hidden کنم ممنون می شم کمکم کنید . و چجوری replace رو انجام بدم در save dialog ممنون از کمک هاتون

  2. #2

    نقل قول: چجوری فایلی رو که با save dialog save کردم رو hidden کنم

    برای تغییر خصوصیات یک فایل از تابع FileSetAttr استفاده میشه :

      FileSetAttr('FileName', faHidden);


    در مورد Replace هم اگر منظورتون درخواست پیغام تائید برای Overwrite کردن فایل هست در خصوصیات Option شئ Save Dialog مورد نظر خصیصه ofOverwritePrompt رو True کنید .

  3. #3

    نقل قول: چجوری فایلی رو که با save dialog save کردم رو hidden کنم

    مجتبی جان باز هم ممنون از اینکه به سوالم جواب دادی .البته من ofOverwritePrompt رو True کردم و replace هم میشه اما اگه یه بار دیگه button را کلیک کنم هنگام اجرای برنامه errorمیده نمی دونم چرا ...................؟ با تشکر از همه دوستان

  4. #4

    نقل قول: چجوری فایلی رو که با save dialog save کردم رو hidden کنم

    کدی که نوشتید چی هست ؟ چه پیغام خطایی میده ؟ ما که علم غیب نداریم !

  5. #5

    نقل قول: چجوری فایلی رو که با save dialog save کردم رو hidden کنم

    ممنون مشکل رو با attrs := FileGetAttr(fileName);حل کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •