نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بستن یک Process در حال اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    بستن یک Process در حال اجرا

    من قصد دارم یه فایلی مثلا a.txt رو توی برنامه توسط دستور زیر اجرا کنم :

    System.Diagnostics.Process.Start("C:\\a.txt");

    گاهی اوقات بنا به دلایلی پیغامی مبنی بر اینکه این فایل توسط سایر برنامه ها داره استفاده میشه داده میشه، در نتیجه برنامه با Error مواجه میشه. چطوری می تونم قبل از باز کردن فایل اجرای فایل توسط سایر برنامه رو از حافظه خارج کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: بستن یک Process در حال اجرا

    با سلام دوست عزیز البته برای این سئوالتون نمونه مشابه خیلی هست و جالب من بصورت تصادفی که یکی که خیلی مفید و آموزنده بود براتون قرار میدم کدهاشو یه نگاهی بندازیئ مشکل حل میشه انشاالله موفق باشید
    لینک:http://www.codeproject.com/KB/IP/ApplicationUpdate.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •