صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 52 از 52

نام تاپیک: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

  1. #41
    کاربر تازه وارد آواتار Mehdi6052
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    با عرض سلام
    آموزش نحوه ی ارسال پارامترها به گزارشات کرستال ریپورت:
    اول یک متغییر عمومی در یک ماژول تعریف کنید:
    Public ReportDoc As New CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocum ent

    سپس در یکی از فرمها یک CrystalReportViewer قرار دهید و سپس کدهای زیر را برای فرم لود این فرم بنویسید:
    ReportDoc = New rep_Coding_Group

    ReportDoc.SetParameterValue("Date_Farsi", "1389/04/18")
    CrystalReportViewer1.ReportSource = ReportDoc
    توجه:

    rep_Coding_Group یک گزارش از نوع rpt است که قبلا به پروژه اضافه شده است.
    Date_Farsi یک فیلد پارامتری است که مقدار آن از طریق برنامه به گزارش فرستاده میشود.

    با آرزوی موفقیت برای شما




  2. #42
    کاربر دائمی آواتار zoofa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    287

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    سلام
    اگه میشه نحوه وصل کردن گزارش به mysql server رو هم بگید
    ممنون

  3. #43
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan446
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    38

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    عالی بود ممنون

  4. #44

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    سلام
    آقا کسی هست به داد ما برسه رفتیم نرم افزار اCrystal Reports Developer 2008 v12
    دانلود کردیم شماره سریال نداشت کسی لطف کن شماره سریال این نرم افزار برای ما بزاره ممنونم از تون حتما ورژن 12 باشه

  5. #45

    Question نمایش فیلد از نوع memo چند صفحه ایی در کریستال ریپورت

    با سلام

    آیا امکانش هست که یه فیلدی از نوع memo که اگه چاپ بشه تعداد صفحاتش بیشتر از یکی می شه رو تو کریستال ریپورت چاپ کنم

    با تشکر
    موفق باشید

  6. #46

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    سلام
    چطوري ميشه يه بازه بين يه تكست باكس و يه متغير رو نشون داد
        crRept.RecordSelectionFormula = "{Person.ID}>" & Val(Text1)

    كد بالا ركورد هايي رو كه آي ديشون بزرگتر از text1 هست نشون ميده حالا من ميخوام ركوردهايي كه هم بزرگتر از text1 هستند و هم كوچكتر از text2 هستند رو نمايش بدم . چطوري ؟ كدش چي ميشه ؟

  7. #47

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    سلام
    کسی میدونه چطوری میشه فرم یک برنامه رو در یک برنامه دیگر باز کرد

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    دوستان اموزشی هم برای asp.net,#c بگذارید لطفا

  9. #49

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    نقل قول نوشته شده توسط cmd2010 مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا کسی هست به داد ما برسه رفتیم نرم افزار اCrystal Reports Developer 2008 v12
    دانلود کردیم شماره سریال نداشت کسی لطف کن شماره سریال این نرم افزار برای ما بزاره ممنونم از تون حتما ورژن 12 باشه
    با سلام !
    کریستال ریپورت 2008 من با این ها ریجیستر میشه : بفرمایید :

    Crystal Reports: CFK0A-Y0TTM2M-00UFAFF-N43M
    SAP Intergration: BFP13-8RPMWU2-612EJ1S-1EJ5
    Baan Intergration: BGAA5-7YNWMY2-522DMKW-5TW7
    Sibel Intergration: BEMK0-3VVJNT2-627CPCH-10F6


    بعد از نصب وارد منوی هلپ و لایسنس منیجر بشید با توجه به هر بخش کد مربوطه رو وارد کنید !

    موفق باشید .

    یا حق .

  10. #50
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    73

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    سلام دوستان Crystal Reports 2008 Ver12 روی VB6 جواب نمیده ؟؟؟ :(

  11. #51

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    با سلام
    جهت ویژوال 2015 چه نسخه ای از کریستال باید نصب بشه و آدرس دانلودش رو می خواستم ممنون

  12. #52

    نقل قول: سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)

    باسلام خدمت اساتید محترم
    سوال من دررابطه با نمایش عکس ذخیره شده در دیتابیس sql2005 درکریستال ریپورت10 بوسیله وی بی 6 است لطفا راهنماییمفرمایید واگه سورسی دراین زمینه دارید برام بگذارید ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  2. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  3. اعداد فارسی در crystal Report
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 19:05 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •