نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن برنامه برای ساختن AutoRun

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476

    Question نوشتن برنامه برای ساختن AutoRun

    سلام دوستان .................
    من این برنامه رو تقریبا همه چیزهاش تموم شده فقط بزرگترین مشکلم ساختن فایل هست
    یعنی بعد از انجام همه تغییرات وقتی میخوام فایل exe بسازم .
    بعد از Write کردن فایل 3 صوت Detect میشه

    خیلی خیتته چه کنم دستم به دامنتون

    جون من یه حالی بدید Admin های عزیز و همه دلفی کار های این Site بداد برسید
    آخرین ویرایش به وسیله بابک زواری : شنبه 08 مرداد 1384 در 12:32 عصر




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    میشه مشکلتون رو واضحتر توضیح بدید؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    خودت فهمیدی چی نوشتی؟

    Autorun برای سی دی.

    یا تو برنامه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط ICEMAN
    بعد از Write کردن فایل 3 صوت Detect میشه
    من که نفهمیدم چی گفتین میشه بیشتر توضیح بدین

  5. #5
    این بنده خدا میگه یه برنامه نوشته که باهاش میشه برنامه های اتوران ساخت یه چیزی شبیه MultimediaBuilder یا Autorun cd creator و مشکل هم زمان ایجاد فایل اتوران هست.
    عزیز جان از چه روشی برای کامپایل فایل جدید استفاده می کنی؟
    فکر کنم اگه با فایل Brcc32 که برای خود دلفیه استفاده کنی این مشکل رو نداشته باشی.
    اطلاعات بیشتر وقت ندارم بهت بدم.باید می گفتی از چه روشی برای کامپایل فایل جدید استفاده می کنی.
    اطلاعات بیشتر خواستی ایمیل بزن Netlogpro@yahoo.com اگه وقت داشته باشم حتما جوابتو می دم.
    آخرین ویرایش به وسیله JavanSoft : یک شنبه 09 مرداد 1384 در 14:16 عصر دلیل: رعایت دوستی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    شما نباید که کامپایل کنید شما از یک برنامه پیش ساخته استفاده کنید.

    ولی با این فرق که اطلاعات لازم را باید از resource خود exe بخونید.

    یعنی باید اطلاعات و عکس های مربوط را به ته فایل به شکل resource بریزید.

    و سپس آنها را لود کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله JavanSoft : یک شنبه 09 مرداد 1384 در 14:20 عصر دلیل: رعایت دوستی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    32
    پست
    331
    فکر کنم اگه با فایل Brcc32 که برای خود دلفیه استفاده کنی این مشکل رو نداشته باشی
    Mage Brcc32 file EXE ham misaze ?

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_Developer
    Mage Brcc32 file EXE ham misaze ?
    دوست عزیز این راه شما وقتی کارآیی داره که Delphi روی سیستم نصب باشه

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6
    نوشته شده توسط Tuberose در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 19:14 عصر
  2. مشکل در ساخت Autorun
    نوشته شده توسط adabyron در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 13:41 عصر
  3. نصب فونت autorun
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 12:59 عصر
  4. AutoRun برای Cd
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •