نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کجای کد اشتباه است؟

  1. #1
    سلام دوستان
    من که دارم گیج میشم هر چی این کد رو بالا و پایین میکنم نمیتونم مشکلش رو پیدا کنم
    در قسمت سراسری باید نوشته شود
    int cnt = 0;
    string s = "";
    string stuname[] = new string[5];


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    stuname[cnt] = textBox1.Text ;
    textBox1.Text="";
    textBox1.Text=Focus();
    s+=stuname[cnt]+"\n";
    cnt++;
    this.Text=cnt.ToString();
    if (cnt>=5)
    {
    MessageBox.Show(" 5 نفر وارد شده است");
    MessageBox.Show(s);
    s="";
    foreach (string stu in stuname)
    {
    s+=stu.Substring(0,1);
    }
    MessageBox.Show(s);
    return;
    }



    }
    ممنون میشم اگه مشکلش رو به من بگید

    خطا میده اونم تو قسمت معرفی آرایه اش
    من میخوام با استفاده از یک تکست باکس نام 5 نفر رو بگیرم و بعد بریزه داخل یک آرایه و حرف اول هر 5 نفر رو کنار هم قرار بدهو در آخر هم نمایش بده
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : شنبه 01 آبان 1389 در 23:23 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  2. #2

    نقل قول: کجای کد اشتباه است؟

    خوب طبیعیه ، شما تعریف آرایه رو با Syntax زبان ++C نوشتین ، باید به اینصورت باشه :

    string []stuname = new string[5];






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •