نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    Post احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    سلام...

    این سیستم شبیهه سیستمه احراز هویت میمونه...البته خوب خیلی پایین تر از اون سطحه..اما خیلی چیزا رو میشه ازش یاد گرفت....

    پیشنهاد می کنم ببینین......

    لطفا نظر و پیشنهاد و اشکال (البته ترای کتچ درست و حسابی ننوشتم براش که یه عیبه/.)

    انتقاد و دیگه اینجور چیزا رو بهم بگین ...ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    هیچ کی نظری ، انتقادی ، پیشنهادی ، هیچی نداشته تا اینجا؟؟!؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    بسمه تعالی

    با عرض سلام و خسته نباشی

    خیلی خوب بود فقط یه مشکلات کوچیکی داشت که باعث میشه توسط نرم افزار های ربات کد شما رو استخراج و فرم رو به صورت اتوماتیک پر کنند

    ** اول اینکه مثل بقیه فرم هایی که نمونش در اینترنت هست باید حروف رو چه بزرگ و چه کوچک وارد کردی تفاوتی نباشه ( مثل صفحه ساخت ایمیل در یاهو )

    ** به جای خروجی استرینگ که اون رو در لیبل به صورت ساده قرار میدید بیاید یک خط و خطوطی رو درون متن ایجاد کنید تا باعث شه کسانی که می خوان با پردازش تصویر کد شما رو بخونن به راحتی این کار رو انجام ندند

    ** یه چیز دیگه که کلا زیاد به برنامتون ربط نداره ولی خوب در کل برای زمانی که می خواین تلفن تاریخ و ... رو بگیرید از maskedTextBox استفاده کنید و اون مخصوص عدد کنید یعنی غیر عدد قبول نکنه

    معذرت می خوام
    خدانگهدار

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    یه چیز دیگه می تونستید به جای کار زیر
            public void RandomWord()
    {
    string[] words = new[]{"a","A","b","B","c","C","d","D","e","E","f","F"," g","G","h","H","i","I","j","J","k","K",
    "l","L","m","M","n","N","o","O","p","P","q","Q","r ","R","s","S","t","T","u","U","v","V","w","W","x", "X","y"
    ,"Y","z","Z","1","2","3","4","5","6","7","8","9"," !","@","#","$","%","^","&","*","_"};
    Random rnd = new Random();
    string firstRndWord = words[rnd.Next(0, words.Length)];
    string secondRndWord;
    string thirdRndWord;
    string forthRndWord;
    string fifthRndWord;
    string sixthRndWord;

    do
    {
    secondRndWord = words[rnd.Next(0, words.Length)];
    thirdRndWord = words[rnd.Next(0, words.Length)];
    forthRndWord = words[rnd.Next(0, words.Length)];
    fifthRndWord = words[rnd.Next(0, words.Length)];
    sixthRndWord = words[rnd.Next(0, words.Length)];
    }
    while (secondRndWord == firstRndWord);

    magicWord = string.Concat(firstRndWord, secondRndWord, thirdRndWord, forthRndWord
    , fifthRndWord, sixthRndWord);
    }


    یه رندوم تعریف می کردید که با کد اسکی کار می کرد (به فرض از کد اسکی 65 تا 97 )
    اینجوری کدتون سبک تر بود

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    تکست باکس ها رو مخصوص عدد (در تکست باکس شماره تماس) ، و مخصوص حروف (در قسمت نام و نام خانوادگی) کردم....

    ممنون از تذکراتتون و راهنامییتون



    نظرتون برای خط و خطوط روی کد امنیتی چه جوریه؟؟

    چه جوری پیادش کنم.؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    نظری نیست؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: احراز هویت خیلی ساده با فایل استریم

    یه راه خیلی ساده
    شما می تونید یه عکس از خط و خطوط رو به صورت نیمه شفاف و و پی ان جی ذخیره کنیدو در پیکچر باکس بزارید سپس رنگ پیکچر باکس رو ترنس پرنت کنید و روی لیبل بزارید
    همین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •