نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maryamgol
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    128

    قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    چه كدي بايد بنويسيم تا زماني كه روي يه رديف از gridex كليك ميشه اطلاعات آن سطر در text box مربوط به خودش قرار گيرد؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    از كد زير استفاده كن


    TextBox1.Text=DataGridView1.SelectedRows[0].Cells[0].Value.ToString();



    البته اون cells[0] شماره سلول مورد نظر است كه بايد در تكس باكس ريخته شود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maryamgol
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    128

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    از اين كد استفاده كردم اما وقتي براي اولين بار فرم لود ميشه خطاي ز ير رو ميده.
    object reference not set to an instance of on object

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    از گريد جانوس استفاده مي كني ؟
    اگه اينطوره كه بايد بگم من هم مشكل دارم در اون

    ولي يك پيشنهاد از گريد DotNetBar استفاده كن خيلي زيباست و تمام كدها معمولي روي آن جواب ميده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    اگر میخوای هنگام لود شدن فرم اطلاعات یک سلول خاص توی TextBox قرار بگیره باید کدها رو داخل رویداد SelectionChanged بنویسی :


    private
    void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[
    "fldId"].Value.ToString();
    }


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maryamgol
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    128

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    آره. ديتا گريد را با ديتا گريد جانوس عوض كردم حالا تمام كدهايي كه نوشته بودم از كار افتاده.
    گريد DotNetbar از كامپوننت هاي جانوس هست؟(چون روي اين سيستم سي شارپ ندارم اين سوال رو مي پرسم).
    ممنون از لطفتون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    اون هم مثل جانوس هست و بايد از طريق choose item اضافه شود

  8. #8

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    چقدر سوال تکراری بابا ی سرچ میکردی :


    txt.Text = DG1_D[0, DG1_D.CurrentRow.Index].Value.ToString();


    این کدا من یبار دیگه گذاشتم
    عبارت DG1_D بیانگر نام دیتا گرید هست

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    چقدر سوال تکراری بابا ی سرچ میکردی :


    txt.Text = DG1_D[0, DG1_D.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    این کدا من یبار دیگه گذاشتم
    عبارت DG1_D بیانگر نام دیتا گرید هست

    موفق باشید
    دوست خوبم اين كد شما روي گريد جانوس جواب نميده

  10. #10

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    دوست خوبم اين كد شما روي گريد جانوس جواب نميده
    ذکر نکرده بود که اون بالا!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: قراردادن اطلاعات ديتاگريد در تكس باكس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    ذکر نکرده بود که اون بالا!!
    Gridex‌براي جانوس مي باشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •