نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: يافتن سرورهاي SQL در شبكه

  1. #1

    يافتن سرورهاي SQL در شبكه

    با سلام خدمت همه دوستان
    مي خواستم ببينم چطور مي شه از طريق كد نويسي سرورهاي SQL توي شبكه رو مشخص كرد البته با مشخص كردن اينكه SQL Express هست يا نه
    من يه كدي دارم كه نام سرور رو مشخص مي كنه ولي نوعش رو بر نمي گردونه (كه SQL Express هست يانه)

    Servers servers = new Servers(ServerType.SQLServer);
    foreach (String name in servers)
    {
    comboBox1.Items.Add(name);
    }

  2. #2

    نقل قول: يافتن سرورهاي SQL در شبكه

    عجيبه انتظار داشتم كسي جواب اين سوال رو بدونه
    اگر كسي اطلاع داره كمك كنه
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: يافتن سرورهاي SQL در شبكه

    راه حل رو پيدا كردم اگر كسي نياز داره استفاده كنه
    ابتدا اين using رو بايد اضافه كرد
    using System.Data.Sql;

    بعد هم اين كدها رو توي فرم لود بنويسيد

    /* get data sources */
    DataTable dt = SqlDataSourceEnumerator.Instance.GetDataSources();

    /* Do whatever you want to do with that table; */

    comboBox1.Items.Clear();
    foreach (DataRow dr in dt.Rows)
    {
    comboBox1.Items.Add(dr[0].ToString());
    }

    dataGridView1.DataSource = dt;


    برنامه اين كار رو هم ضميمه كردم دانلود كنيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    Cool نقل قول: يافتن سرورهاي SQL در شبكه

    روی سیستم من با وجود اینکه Sql نصب است ولی چیزی نشون نداد
    چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: يافتن سرورهاي SQL در شبكه

    من خودم روي دو تا سيستم امتحان كردم
    حتي سرورهاي شبكه رو شناسايي كرد.
    فقط تنها مشكلي كه داره اينه كه مشخص نمي كنه سروري كه توي شبكه هست (روي يك كامپيوتر ديگه)
    از چه نوعيه فقط مشخص مي كنه كه سرور SQL روش نصبه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •