صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 65

نام تاپیک: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی و بهینه سازی وب سایت

  1. #1

    مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی و بهینه سازی وب سایت

    با سلام خدمت کلیه عزیزان
    تصمیم گرفتم برای فعال تر شدن بخش Web Design ، از این پس در این تاپیک مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب قرار بدهم.
    با توجه به اینکه پیش بینی می شود تعداد این مقالات به مرور بسیار زیاد شود، در هر پست فقط لینک مقاله را قرار می دهم و در آینده نزدیک نسخه PDF این مقالات را نیز ارائه خواهم کرد.

  2. #2

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مقاله آموزشی: طراحی سایت Cross Browser

    http://www.keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2012

  3. #3

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مقاله آموزشی : بهینه سازی و فشرده سازی فایل های CSS

    http://www.keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=15

  4. #4

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    دوست عزیز
    این برنامه فایل CSS شما را تغییر نمی دهد، بلکه یک فایل CSS از شما می گیرد و یک نسخه Optimize شده بصورت جداگانه برای شما ایجاد می کند و در زیر سایت نمایش می دهد که شما می توانید از درون سایت کپی و یک فایل CSS ایجاد و درون آن Past کنید.

  5. #5

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مقاله آموزشی: دسته بندی فونت ها و انتخاب فونت مناسب در طراحی وب

    http://www.keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2018

  6. #6

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مقاله آموزشی: واحدهای اندازه گیری در CSS
    http://www.keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2020

  7. #7

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    کد رنگ های پرکاربرد در طراحی وب

    http://keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2030

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    برخی افراد نمی دونن که کد رنگ رو می تونن به راحتی با فتوشاپ هم
    با paint هم می شه!
    رنگ که می سازی یه اطلاعات مثل این بهتون می ده:
    Red: 255
    Green: 100
    BLue: 50
    ماشین حساب ویندوز رو باز می کنید. عدد رنگ قرمز رو می زنید. بعد از اون بالا گزینه ی Hex رو انتخاب می کنید. واستون می نویسه: FF
    برای Green و Blue هم همین کار رو می کنید.
    کد نهایی این می شه:
    FF6432
    یه # هم بهش اضافه می کنید، می شه:
    #FF6432

  9. #9

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    ماهنامه برنامه نویسی تحت وب همراه با آموزش ایجاد اکانت GoogleAdwords,SEO و برنامه نویسی تحت وب با CodeIgniter ماهنامه را از سایت زیر میتوانید دانلود کنید.
    http://www.bugx.ir

  10. #10

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مجموعه مقالات تخصصی طراحی وب شامل: عملکرد Ajax، نحوه ایجاد منوی جاوا اسکریپت زیبا، sql Injection،نکات مهم و کليدي در طراحي سايت ،کامپوننت های ویرایش گر متون و ..
    تو سایتم نوشتم:
    http://alfa-web.net/EDU.aspx

  11. #11

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    سلام من ميخوام بخش آموزش سئو رو تو اين سايت راه بندازم من مدير سايت سئو متريل هستم كسي تمايل داره به من كمك كنه؟

  12. #12

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مقاله ای تازه از وب سایت ها دات کام که فایل PDF آموزش و همچنین فایل PSD پروژه کامل شده نیز برای دانلود موجود هست:

    آموزش جامع طراحی وب سایت در فتوشاپ با جزئیات + سورس کامل با فرمت PSD + کتاب اکترونیکی آموزش با فرمت PDF

  13. #13
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Lightbulb ارتفاع یکسان باکس ها(همقد شدن باکس ها)

    سلام
    در این مقاله می خوام یکی از مشکل های عمده طراحان سایت رو بررسی و حل کنیم..
    حتما برای شما پیش آمده است که دو تا باکس که در کنار هم قراردارند را طوریی طراحی کنید که وقتی یکی از این باکس ها پر می شود و ارتفاع آن بیشتر می شود باکس کنار آن نیز هم ارتفاع با باکس پر شود..


    این کار رو با jQuery براتون حل کردم می تونید از لینک زیر DEMO وپلاگین اون رو دانلود کنید..


    لینک دانلود


    موفق باشـــــــــید..

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    آموزش طراحی یک وبسایت ساده از ابتدا،
    سطح آموزش : مبتدی
    هدف : آشنایی با روند کلی طراحی یک وبسایت و مقدمه ای برای آموزشهای بعدی
    پیش نیاز : آشنایی با CSSو HTML و اندکی هم فتوشاپ
    در سه قسمت:
    1.شناخت اجزاء یک وبسایت
    2.پرورش ایده و طراحی وبسایت روی کاغذ و فتوشاپ
    3.تبدیل طرح گرافیکی (PSD) به کد (HTML) این قسمت بزودی منتشر میشه

    در وبلاگم:http://dailylog.ir
    امیدوارم مفید واقع بشه

  15. #15

    Thumbs up نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط miladkarami مشاهده تاپیک
    سلام من ميخوام بخش آموزش سئو رو تو اين سايت راه بندازم من مدير سايت سئو متريل هستم كسي تمايل داره به من كمك كنه؟
    موافقم و مطمئنم استقبال خوبی از این موضوع میشه ، هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم .
    فقط چجوری میشه این بخش رو راه اندازی کرد؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  16. #16

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    با سلام
    در اینجا می خوام یک سایت آموزش طراحی وب رو به شما معرفی کنم :
    http://developerstudio.ir/

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    دوستان ؛ لینکهای پست شماره 12 کار نمیکنند؛ از دوستان کسی هست که دانلود کرده باشه و یه جای دیگه برای آپلود بذاره؟
    ممنون میشم

  18. #18
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    چون تالاری برای SEO وجود نداشت و دوستان در این تالار بیشتر مایل به بحث در این مورد بودن تصمیم گرفتن این تاپیک رو که بیشتر مربوط به نحو درست نوشتن کد ها و بهینه سازی اونهاست رو براتون بزارم..

    نکات مهم در بالا بردن رتبه سایت در موتور های جستجو برای دوستانی که می خواهند در زمینه سئو نیز روی وب سایت خود فعالیت کنند..

    سئو چیست ؟

    10 نکته کلیدی موتورهای جستجوگر (1)

    10 نکته کلیدی موتورهای جستجوگر (2) (BackLink)


    تفاوت SEO و SEM و مزیت های آنها و توصیه های من
    آخرین ویرایش به وسیله Saber Mogaddas : دوشنبه 19 دی 1390 در 14:14 عصر

  19. #19
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    آموزش: متا تگ ها و نحوه استفاده و کاربرد آنها

    در این مقاله سعی کردم بیشتر متاتگ های مورد استفاده را با توضیحات لازم برای دوستان طراح وب جمع آوری کنم متاتگ ها یکی از مهره های اصلی در بهینه سازی وب سایت و شناساندن وب سایت به موتورهای جستجو می باشد.امیدوارم این مقاله برای مدیران وب سایت مفید باشد.

    لینک آموزش

  20. #20
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه google page speed

    در این مقاله درمورد انگیزه ایجاد Google Page Speed و کاربردهای آن و سرعت Load صفحات وب و دلایل آن بحث شده است.امیدوارم برای طراحان وب مفید واقع شود.


    لینک

  21. #21
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه استاندارد W3C

    مقاله کاربردی در زمینه استاندارد های W3C در طراحی وب که یکی از محورهای مهم در طراحی وب میباشد..

    لینک مقاله

  22. #22
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه استاندارد های WCAG

    مقاله کاربردی در زمینه استاندارد های WCAG در طراحی وب که بنظرم بهتره هر طراح وب از آن اطلاع داشته باشد....

    لینک مقاله

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    36

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    مقالاتی تخصصی در ارتباط با طراحی سایت ، بهینه سازی سایت و تبلیغات اینترنتی
    را میتوانید در سایت راهکارنوین ملاحظه کنید. برای مشاهده بروی لینک های مرتبط با موضوع خود کلیک کنید دوستان.

    انشاالله که بتونیم به ارتقای اطلاعات همدیگر کمک کنیم.

    طراحی سایت
    میزبانی وب
    ثبت دامنه
    آخرین ویرایش به وسیله siavash82ir : چهارشنبه 29 خرداد 1392 در 14:24 عصر

  24. #24
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Link Wheel چیست؟

    مقاله کاربردی در مورد پیوند زنجیره ای که یکی از فاکتورهای مهم در سئو محسوب می شود.امیدوارم برای مدیران وب مفید واقع شود.

    لینک مقاله

  25. #25
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Backlink واجد شرایط چیست؟ و چگونه می توانید به آن دست یابید؟

    مقاله کاربردی در مورد پیوند با ارزش و مفید که یکی از فاکتورهای مهم رتبه بالا در پیج رنک(Page Rank) محسوب می شود.امیدوارم برای مدیران وب مفید واقع شود.

    لینک مقاله

  26. #26
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    اسناد pdf و سئو (SEO)

    مقاله کاربردی در مورد پی دی ف pdf و سئو و بهینه سازی فایل های pdf برای بالا بردن رتبه در موتور جستجو.امیدوارم برای مدیران وب و طراحان مفید واقع شود.

    اسناد pdf و سئو (SEO)

  27. #27
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    گوگل پاندا چیست ؟ و باعث چه تغییراتی در گوگل شده است ؟

    اخیرا گوگل پاندا در دنیای وب دارای شهرت شده و بروز رسانی گوگل پاندا زیاد بحث می شود،خوب منظور از گوگل پاندا چیست؟ به زبان ساده به گوگل پاندا ، الگوریتم جدید گوگل می توانیم بگوییم .یعنی از این پس گوگل در رتبه بندی وب سایت ها تغییراتی انجام داده است که به این تغییرات گوگل پاندا گفته شد.

    گوگل پاندا چیست ؟

  28. #28
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Post واژه نامه سئو

    در این مقاله سعی کردم تمامی واژه های مربوط به سئو را به صورت یک واژه نامه برای مدیران وب ارائه بدهم.

    واژه نامه سئو

    امیدوارم این واژه نامه برای طراحان و مدیران وب مفید واقع شود.

  29. #29
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Post نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه موتورهای جستجو جرایم و راه حل ها

    مقاله کاربردی در زمینه جرائم موتور های جستجو و راحل های ممکن برای رفع این جرایم.امیدوارم برای مدیران وب مفید باشد.

    موتورهای جستجو جرایم و راه حل ها

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    لینک پست 14 باز نمیشه.چرا؟

  31. #31
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    آقاي كرامتي واقعا خسته نباشيد . ممنون

  32. #32
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Post نقل قول: مقالاتی کاربردی 7 راه حل برای دوری از ممنوعیت های گوگل برای میزبانان وب

    در این مقاله درمورد هفت توصیه گوگل که بیشتر برای میزبان وب بیان کرده است که به صورت غیر مستقیم در رتبه ما در موتور جستجو تغییر می گزارد را بررسی می کنم..
    امیدوارم برای دوستان مفید واقع شود.
    7 راه حل برای دوری از ممنوعیت های گوگل برای میزبانان وب

  33. #33
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    Post نقل قول: مقالاتی کاربردی قرار گرفتن دیو در وسط مرورگر در هر رزلوشن

    همانطور که می دانیم ما توسط margin:auto می توانیم عنصر و یا دیو را در وسط مرورگر قرار دهیم ولی این موضوع فقط در عرض مرورگر تاثیر گزار هست ولی ما قادر به این نیستیم که به صورت عمودی عنصر خود را در وسط صفحه قرار دهیم ، من امروز این موضوع رو توسط یک تابع کوچک جی کوئری برای شما انجام خواهم داد.
    این تابع به این صورت عمل می کند که ابتدا طول صفحه مرورگر را پیدا می کنیم .

    var winheight = $(window).height();


    در مرحله دوم ارتفاع عنصر مورد نظر رو پیدا می کنیم.

    var divheight = $("#Div-Element").height();


    و بعد با یک جمع و تفریق ساده ، مقدار margin که باید از قسمت بالا برای عنصر اعمال کنیم را پیدا می کنیم و در style آن اعمال می کنیم.

    var totalheight = winheight - divheight;
    var realheight = totalheight / 2;
    $("#Div-Element").css({ 'margin-top': realheight });




    برای استفاده این دستورات باید از کتابخانه jquery استفاده کنید..
    برای دانلود DEMO می توانید به این لینک مراجعه کنید..

  34. #34
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: Html 5 چیست؟

    مقاله مقدماتی در زمینه Html 5..
    تو این مقاله Html 5 را معرفی می کنیم.. و تگ های جدید اضافه شده توضیح داده می شود..
    Html5 چیست ؟

  35. #35
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: خدمات آنلاین ترافیک وب و سرویس های آمارگیری وب سایت

    در این مقاله لیستی از محبوب ترین وب سایت های امارگیر آنلاین وب سایت را برای شما دوستان قرار دادم..
    که می توان به و سیله آمارهای این وب سایت ها ، وب سایت خود را آنالیز و بهینه کنیم..

    سرویس های آمارگیری وب سایت

  36. #36
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: معرفی دو افزونه Visual Studio مرتبط با طراحی وب

    بهینه سازی تصویر های استفاده شده در پروژه:

    بیشتر توضیح نمی دم می تونید تو سایت زیر قابلیت های این افزونه رو بخونید و دانلود کنید..

    لینک یک
    لینک دو


    Web Essentials

    این افزونه ویژگی های جدید به Visual Studio اضافه می کنه که برای توسعه دهنده های وب مفید هست ، مشکل اجرا نشدن بعضی از دستورات در مرورگر های مختلف مثل IE و .. را حل می کنه..

    لینک

    موفق باشید..

  37. #37

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    چند وقت پیش داشتم می چرخیدم تو سایتا، یه سایت خوب دیدم که آموزش html و css داشت. ساده بود تقریبا کاملم گفته بود. اینم لینکش:
    http://www.myacademy.ir

  38. #38
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    گوگل پنگوئن

    مقاله در زمینه الگوریتم جدید گوگل به نام پنگوئن ، روش های محبوب بودن برای این الگوریتم ، هدف ها و فعالیت های که در این راستا باید انجام داد..

    گوگل پنگوئن

  39. #39
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: گفته های Matt Cutts در مورد گوگل پنگوئن ، سئو منفی..

    Cutts در این گزارش خود به نکات مهمی اشاره کرده است که بعضی از فعالیت های مدرن سئو را نابود کرده است..
    لینک Pdf
    منبع

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار na_des
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: مقالاتی کاربردی در زمینه طراحی وب سایت

    سلام من که فایلی نیافتم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روند یادگیری طراحی و پیاده سازی وب سایت
    نوشته شده توسط donny6202 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 15:31 عصر
  2. بهینه سازی ساختار سایت برای موتو های جستجو ! سئو
    نوشته شده توسط king-net در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 05:47 صبح
  3. مقاله: دانلود کتاب بهینه سازی ساختار سایت برای موتورهای جستجو (SEO)
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 19:23 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 16:21 عصر
  5. نظرتون رو در زمینه طراحی و پیاده سازی شیگرا این مثال بگید!
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1384, 00:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •