نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده در xtragrid control از مجموعه component های DevExpress

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sh_1366
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    دنیای مجازی
    پست
    69

    Thumbs down بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده در xtragrid control از مجموعه component های DevExpress

    ببخشید دوستان من از deveexpress استفاده می کنم ولی نمیدانم چه طوری ID رکورد انتخاب شده در xtragrid control بدست بیارم اگه کسی بلد هست به من کمک کند

  2. #2

    نقل قول: Compnent dveexpress

    ميتونيد از خاصيت زير استفاده كنيد.
    gridView1.FocusedRowHandle

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sh_1366
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    دنیای مجازی
    پست
    69

    Thumbs down

    منون از راهنمایت
    ولی من میخواهم با استفاده از linq رکورد انتخاب شده در grid devexpress را خذف کنم
    کد زیر برای gridview خود .net جواب میده ولی برای devexpress جواب نمیده

    for (int i = 0; i < dataGridView1.SelectedRows.Count; i++)

    {
    peopel.Persons.DeleteOnSubmit((Person)dataGridView 1.SelectedRows[i].DataBoundItem);

    }
    peopel.SubmitChanges();
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : دوشنبه 03 آبان 1389 در 14:18 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: Compnent dveexpress

    دوستان مطمئن هستيد اين كدها روي گريد deveexpress جواب ميده ؟

    تست كرديد ؟

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده در xtragrid control از مجموعه component های DevExpress

    كدي كه نوشتم براي Devexpress بود
    اگر ميخوايد سطرهاي انتخاب شده رو كلا داشته باشيد بصورت زير ميتونيد عمل كنيد
    int[] indexes = gridView1.GetSelectedRows();
    foreach (int i in indexes)
    {
    gridView1.GetRow(i);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •