نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از دستور like

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    استفاده از دستور like

    سلام دوستان،من براي جستجو براساس قسمتي از نام از دستور like بصورت زير استفاده كردم ولي جواب نمي گيرم،آيا كد زير اشكالي داره؟،برنامه خطا نميده ولي اسم رو هم تشخيص نميده،لطفا راهنمايي كنيد.تشكر
    cmd1.CommandText = "SELECT * FROM tell where name Like '%" + TextBox1.Text + "%'";

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: استفاده از دستور like

    سلام
    جدول tell مقداری رو که جستجو می کنید رو داره ؟
    مثلا می نویسید "علی"
    مطمئن هستید علی وجود داره?

    اگر این فیلد در دیتابیس از نوع nvarchar هست :

    cmd1.CommandText ="SELECT * FROM tell where name Like 'N%" + TextBox1.Text + "%'";
    آخرین ویرایش به وسیله M.YasPro : پنج شنبه 06 آبان 1389 در 06:52 صبح دلیل: اشتباه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •