نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر Header فایل PDF

  1. #1

    تغییر Header فایل PDF

    سلام.
    میخواستم یه کدی بنویسم که هدر فایل PDF رو پیدا کنه و اون رو تغییر بده طوری که دیگه نشه اون فایل رو باز کرد.
    فکر کنم باید با فایها و Itextsharp اینکار رو بکنم.
    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: تغییر Header فایل PDF

    طوری که دیگه نشه اون فایل رو باز کرد.
    هدفتان از انجام اینکار چیست ؟!
    در ضمن ، منظورتان از هدر فایل PDF دقیقا چیست ؟!






  3. #3

    نقل قول: تغییر Header فایل PDF

    میخوام یه برنامه بنویسم که هدر فایل رو(که معمولا 7و8 بایت اول)فایل هست رو تغییر بده یه جوریکه Encrypt کنه و الگوریتم رو تغییر بدم که برنامه ای که میخوام بنویسم فقط بتونه بازش کنه.
    FileInfo fi = new FileInfo("c:\\ProVsEnterprise.pdf");
    System.IO.FileStream fs = new System.IO.FileStream("c:\\ProVsEnterprise.pdf", FileMode.Open);
    byte[] r = new byte[fi.Length];
    fs.Read(r, 0, (int)fi.Length);
    fs.Close()
    تابعی که نوشتم فایل PDF رو میخونه حالا میخوام به هدر فایل دسترسی داشته باشم که با تغییر کوچکی مثل الگوریتم password hashing ساختار فایلم رو تغییر بدم که هیچ برنامه ای نتونه بازش کنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تغییر Header فایل PDF

    سلام
    به راحتی میشه گند زد تو فایل ولی فکر نکنم به این راحتی بشه درستش کرد

  5. #5

    نقل قول: تغییر Header فایل PDF

    شما میتونید حالا با یه الگوریتم رمز نگاری دلخواهی وقتی که فایل PDF را خواندید و بشکل Byte Array ذخیره کردید ،آرایه رو کدگذاری کنید ، مثلا هر عضوش رو 2 برابر کنید و در نهایت بصورت یک فایل با پسوند دلخواه
    ذخیره کنید و سپس وقتی برنامه شما فایل تغییر یافته مورد نظر را خواند ، هر عضو Byte Array جدید را تقسیم بر 2
    بکند و حالا با کامپوننت های PDFView4NET میتوانید فایل را مورد نظر خود را مشاهده کنید ./

    موفق باشید .






  6. #6

    نقل قول: تغییر Header فایل PDF

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    شما میتونید حالا با یه الگوریتم رمز نگاری دلخواهی وقتی که فایل PDF را خواندید و بشکل Byte Array ذخیره کردید ،آرایه رو کدگذاری کنید ، مثلا هر عضوش رو 2 برابر کنید و در نهایت بصورت یک فایل با پسوند دلخواه
    ذخیره کنید و سپس وقتی برنامه شما فایل تغییر یافته مورد نظر را خواند ، هر عضو Byte Array جدید را تقسیم بر 2
    بکند و حالا با کامپوننت های PDFView4NET میتوانید فایل را مورد نظر خود را مشاهده کنید ./

    موفق باشید .
    از راهنماییتون ممنونم.
    من کد یا الگوریتم یا شبه کد میخوام نه توضیح،از خیلی از دوستان که کد نویسی خوبی مثل شما دارن هم سوال کردم به من گفتن این کار رو کنید ولی توضیح بوده.

  7. #7

    نقل قول: تغییر Header فایل PDF

    من کد یا الگوریتم یا شبه کد میخوام نه توضیح،
    خوب چیزی رو که من گفتم ، بسادگی میشه کدش کرد ./
    با این حال ، اینم یه مثال :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=256205






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •