نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره عکس در دیتا بیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    56

    ذخیره عکس در دیتا بیس

    چگونه میتوانم ازطریقvb یک فیلد عکس را وارد database بنمایم (access)
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    در نمونه کد زیر فرض شده:
    دارای یک دیتابیس در ACCESS بنام ImageDB هستیم که یک جدول با نام tblImage دارد و شامل یک فیلد از نوع OLE Object بنام fldImage است.
    در برنامه VB یک فرم شامل Component های زیر داریم:

    PicImage : Picture Box
    CmdSave: Command Button ‘ Saves the picture of PicImage in Database
    CmdLoad : Command Button ‘ Loads the content of fldImage in picImage


    اگر از( Microsoft ActibeX Data Object Library 2.5 (ADO 2.5 به بالا استفاده میکنید، از این روش استفاده کنید


    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    Dim mstream As New ADODB.Stream

    ()Private Sub Form_Load
    & conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path
    "ImageDB.mdb;Persist Security Info=False\"
    rs.Open "select * from TblImage", conn, adOpenDynamic, adLockOptimistic
    mstream.Type = adTypeBinary
    mstream.Open
    End Sub

    ()Private Sub cmdSave_Click
    mstream.LoadFromFile (ImageFileName) ‘ ImageFileName is the path of PicImage Picture
    rs.AddNew
    rs.Fields("Image").Value = mstream.Read
    rs.Update
    End Sub

    ()Sub cmdLoad_Click
    mstream.Write rs.Fields("Image").Value
    mstream.SaveToFile App.Path & "\1.gif", adSaveCreateOverWrite
    (" PicImage.Picture = LoadPicture(App.Path & "\1.gif
    End Sub

  3. #3
    دوست عزیز در این زمینه در سایت برنامه نویس بحثهای زیادی شده است که می توانید به علاوه بر جوابی که دوست دیگرمان داده اند به آنها هم مراجعه کنید. در ضمن در وبلاگ زیر هم مقاله اب در این زمینه وجود دارد:
    http://vblog.persianblog.com

  4. #4

    سلام

    سلام بچه ها

    اینم یه مثال برای ذخیره عکس در دیتا بیس اکسس گه البته می تونین در یه ماژول قرار بدین و استفاده کنید

     Imports System
    Imports System.IO
    Imports System.Data

    Public Class SaveImage

    Shared Sub main()

    'Delaclare a file stream object
    Dim o As System.IO.FileStream
    'Declare a stream reader object
    Dim r As StreamReader

    Dim jpgFile As String
    Console.Write("Enter a Valid .JPG file path")
    jpgFile = Console.ReadLine
    If Dir(jpgFile) = "" Then
    Console.Write("Invalid File Path")
    Exit Sub
    End If

    'Open the file
    o = New FileStream(jpgFile, FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.Read)

    'Read the output in a stream reader
    r = New StreamReader(o)

    Try
    'Declare an Byte array to save the content of the file to be saved
    Dim FileByteArray(o.Length - 1) As Byte
    o.Read(FileByteArray, 0, o.Length)

    'Open the DataBase Connection, Please map the datasource name to match the Database path
    Dim Con As New System.Data.OleDb.OleDbConnection("Provider=Mi crosoft.Jet.OLEDB.3.51;Persist Security Info=False;Data Source=DbImages.mdb")

    Dim Sql As String = "INSERT INTO DbImages (Pic,FileSize) VALUES (?,?)"
    'Declare a OleDbCommand Object
    Dim CmdObj As New System.Data.OleDb.OleDbCommand(Sql, Con)

    'Add the parameters
    CmdObj.Parameters.Add("@Pic", System.Data.OleDb.OleDbType.Binary, o.Length).Value = FileByteArray
    CmdObj.Parameters.Add("@FileSize", System.Data.OleDb.OleDbType.VarChar, 100).Value = o.Length

    Con.Open()
    CmdObj.ExecuteNonQuery()
    Con.Close()
    Catch ex As Exception
    Console.Write(ex.ToString)
    End Try

    End Sub
    End Class


    -----------------------------------------
    شهریار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •