نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخيص اينكه درايو جديد اضافه شده يا نه (زدن فلش مموري)

  1. #1

    Question تشخيص اينكه درايو جديد اضافه شده يا نه (زدن فلش مموري)

    سلام
    من ميخوام يه برنامه اي بنويسم كه بتونه وقتي فلش مموري به كامپيوتر ميزنيم متوجه بشه و بره توش رو بگرده. كسي ايده اي داره كه از چه راههايي ميشه اين كار رو انجام داد؟

  2. #2

    نقل قول: تشخيص اينكه درايو جديد اضافه شده يا نه (زدن فلش مموري)

    خیلی ساده :

    foreach (DriveInfo di in DriveInfo.GetDrives())
    {
    if (di.DriveType == DriveType.Removable)
    {
    MessageBox.Show(di.Name + " , " + di.VolumeLabel);
    }
    }

    فضای نام System.IO فراموش نشود .

    موفق باشید ./






  3. #3

    نقل قول: تشخيص اينكه درايو جديد اضافه شده يا نه (زدن فلش مموري)

    من ميخوام يه برنامه اي بنويسم كه بتونه وقتي فلش مموري به كامپيوتر ميزنيم متوجه بشه و بره توش رو بگرده
    یعنی برنامه خود به خودی متوجه بشه !!!!!

    لوپ کردن که متوجه شدن خود به خود برنامه نیست ، این حلقه کی باید اجرا بشه ، می خواید از تایمر استفاده کنید تو چه بازه ی زمانی !!!!!!!!! این که نمی شه

    جواب : وقتی تغییری تو سخت افزار اتفاق ( که شامل Add کردن فلش یا remove کردنش)می افته ویندوز پیام WM_DEVICECHANGE رو به همی برنامه ها می فرسته

    فکر کنم همین نکته کافی هستش ( همین نکته کل موضوع رو شامل می شه )


    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #4

    نقل قول: تشخيص اينكه درايو جديد اضافه شده يا نه (زدن فلش مموري)

    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •