نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

  1. #1

    Question آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    سلام به همه برنامه نويسان سايت برنامه نويس دوستان من كد دستورات لاگين رو ميخواستم با sql خواهش ميكنم كمكم كنيد


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    34
    پست
    555

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    سلام دوست عزیز ما رشته اتصال به دیتابیس رو میخوای؟ اگه درست فهمیده باشم ! شما اول بگو برای شبکه محلی میخوای یا شبکه جهانی یعنی شبکه ای مثل یه شهر یا از یه کشور دیگه دو حالت برای اتصال به شبکه وجود داره که یکی تحت انیت ویندوز و دیگری تحت امنیت خود اسکیوال که بستگی به نوع برنامه و محدوده مورد استفاده باید تنظیم کنی چیز خواص دیگه ای نداره یا اگه داره من بلد نیستم البته میتونی برای راهنمائی بیشتر تو تالار مربوط به اسکیوال سرور سوال رو مطرح کنی بازم اگه منظوررت همینی بود که من گفتم و راهنمائی بیشتر خواستی بگو تا راهنمائی کنم.

  3. #3

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    نقل قول نوشته شده توسط reza_edu مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ما رشته اتصال به دیتابیس رو میخوای؟ اگه درست فهمیده باشم ! شما اول بگو برای شبکه محلی میخوای یا شبکه جهانی یعنی شبکه ای مثل یه شهر یا از یه کشور دیگه دو حالت برای اتصال به شبکه وجود داره که یکی تحت انیت ویندوز و دیگری تحت امنیت خود اسکیوال که بستگی به نوع برنامه و محدوده مورد استفاده باید تنظیم کنی چیز خواص دیگه ای نداره یا اگه داره من بلد نیستم البته میتونی برای راهنمائی بیشتر تو تالار مربوط به اسکیوال سرور سوال رو مطرح کنی بازم اگه منظوررت همینی بود که من گفتم و راهنمائی بیشتر خواستی بگو تا راهنمائی کنم.

    سلام دوست عزيز نه من فرم لاگين دارم ديتابيسم هم sql 2000 ويك جدول به اسم log با فيلد هاي user و pass ميخوام تو صفحه كه دكمه ok زد بر يوزر پسورد و از ديتابيس چك كنه اگه درست بود فرم اصلي كه دارم و نمايش بده و فرم لاگين بسته بشه ممنون اگه كمك كنيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    849

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    این یه مثال برای فرم Login
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    34
    پست
    555

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    سلام user و pass رو می خوای با الگریتم رمز گذاری به رمز در بیاری؟

  6. #6

    Question نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    نقل قول نوشته شده توسط ali_najari مشاهده تاپیک
    این یه مثال برای فرم Login

    آقای نجاری ممنون خیلی زحمت کشیدید ولی من همین کد در برنامم استفاده کردم یوزر پسورد درست وارد میکنم اما از پسورد ایراد میگیره میه رمز عبور شما درست نمی باشد اما من درست وارد میکنم من برنامتون نتونستم اجرا کنم چون اسکیول من 2000

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    34
    پست
    555

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    سلام
    بهتره برای چک کردن یوزر و پس از متد findاستفاده کنی که تو دیتاآداپتر هست البته این نظر منه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    849

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    دوست عزيز من يادم رفت بگم يوزر رو
    من با Express نوشتم اين برنامه رو
    يكي از يوزرها admin هست و پسوردش هم 654 هست
    فقط دقت كنيد كه اين برنامه به حرف بزرگ و كوچيك حساس هست

    اين يك مثال هست و شما ميتويند از روي اين مثال برداشت كنيد و Login خودتون رو بنويسيد و اين رو هم بگم كه شما براي اتصال به بانك SQL2000 فقط بايد دستور كانكشنتون رو عوض كنيد و نام جدول و فيلدهاتون رو

  9. #9

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    نقل قول نوشته شده توسط ali_najari مشاهده تاپیک
    دوست عزيز من يادم رفت بگم يوزر رو
    من با Express نوشتم اين برنامه رو
    يكي از يوزرها admin هست و پسوردش هم 654 هست
    فقط دقت كنيد كه اين برنامه به حرف بزرگ و كوچيك حساس هست

    اين يك مثال هست و شما ميتويند از روي اين مثال برداشت كنيد و Login خودتون رو بنويسيد و اين رو هم بگم كه شما براي اتصال به بانك SQL2000 فقط بايد دستور كانكشنتون رو عوض كنيد و نام جدول و فيلدهاتون رو
    سلام آقای نجاری من ازین کدها در برنامم استفاده کردم اما از رمز عبور ایراد میگیره این پیغامو میده
    کلمه عبور وارد شده اشتباه می باشد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    849

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    ميتونيد بانكتون و كدهاتون رو واسم بزاريد؟

  11. #11

    Question نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    نقل قول نوشته شده توسط ali_najari مشاهده تاپیک
    ميتونيد بانكتون و كدهاتون رو واسم بزاريد؟
    درست شد دست شما درد نکنه آقای نجاری یه سوال دیگه دارم آقای نجاری میخوام یه دانشجو رو جستجو کنم با شماره دانشجویی اطلاعات تشو در کریستال ریپورت ببینم جستجو انجام میدم ولی فرستادنش به کریستال ریپورت نمیدونم میشه کمک کنید بعد پرینتشم کنم

  12. #12

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    باید dataset تون رو پر کنید و به crystal report بفرستید.
    data set رو با مقدار filter شده یا همون دانشجوی مورد نظر پر کنید . بعد بفرستید به crystal report.
    یه کمی search کنید . مطالب خوبی تو همین سایت هست.
    http://www.scribd.com/doc/4014416/-

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    849

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    دوست عزیز برای این کار یه سرچ بزنی حتما پیدا میکنی چون به این مسائل قبلا پاسخ داده شده

  14. #14

    نقل قول: آموزش ساخت فرم لاگين با sql2000

    نقل قول نوشته شده توسط b.mahsa مشاهده تاپیک
    باید dataset تون رو پر کنید و به crystal report بفرستید.
    data set رو با مقدار filter شده یا همون دانشجوی مورد نظر پر کنید . بعد بفرستید به crystal report.
    یه کمی search کنید . مطالب خوبی تو همین سایت هست.
    http://www.scribd.com/doc/4014416/-
    نحوه فرستادنشو میخواستم همین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •