صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 94

نام تاپیک: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

  1. #41

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام
    توی صفحه تون

    ValidateRequest="false"

    قرار بدین درست میشه
    موفق باشین

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    دوست عزیز باتشکر از پاسخگویی شما
    این کاری که فرمودید رو انجام دادم ولی باز همون خطا رو میده
    میشه لطفاً کمکم کنید

    باتشکر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام دوستان لطفا کمک کنید کارم خیلی گیره

  4. #44

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    شما اگه مرحله به مرحله عین همین کارهایی که توی این تاپیک گفته شده رو انجام بدین، نباید مشکلی داشته باشین
    کد صفحه asp.net تون رو بذارین بررسی کنیم

    موفق باشید

    ضمنا آف تاپیک نذارین که مدیران محترم پاکش میکنن ;)

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    دوست عزیز ممنون از پاسخگویی شما

    مشکل پیدا شد باید توی web.config این کد رو اضافه میکردم
    <httpRuntimerequestValidationMode="2.0"/> 



  6. #46

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    دوست عزیز من ادیتور رو دانلود کردم و تونستم به راحتی همون جور که شما گفته بودید به سایتم اضافه کنم اما مشکلی که دارم اینه که چون مبتدی هستم نمی دونم چه طور پیام هایی که کاربر به وسیله ی این ادیتور نوشته میشه رو در جایی ذخیره کنم و مهمتر این که در یک صفحه جدا گانه نمایش بدم
    لطفا اگر میشه در این مورد کمکم کنید.
    پیشاپیش متشکرم.

  7. #47

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط naser_feb8646 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از پاسخگویی شما

    مشکل پیدا شد باید توی web.config این کد رو اضافه میکردم
    <httpRuntimerequestValidationMode="2.0"/> 


    سلام دوست گرامی من هم همین صفحه خطا رو موقعی که داخل ادیتور متنی می نویسم و صفحه postback می شه می بینم . ولی نفهمیدم شما کجای وب کانفیگ <


    httpRuntimerequestValidationMode="2.0"/>
    رو قرار دادید ؟ لطفا بیشتر راهنمایی کنید .

  8. #48

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط palang sorati مشاهده تاپیک
    سلام دوست گرامی من هم همین صفحه خطا رو موقعی که داخل ادیتور متنی می نویسم و صفحه postback می شه می بینم . ولی نفهمیدم شما کجای وب کانفیگ <


    httpRuntimerequestValidationMode="2.0"/>
    رو قرار دادید ؟ لطفا بیشتر راهنمایی کنید .

    خودم متوجه شدم . عبارت httpRuntime از requestValidationMode جدا است . ولی من با توجه به نوشته شما اون رو پشت سر هم نوشته بودم .
    ممنونم کلا این مشکلم رفع شد

  9. #49
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    43

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    من از این ادیتور استفاده کردم
    ولی تو کنترل panel که قرارش میدم با شمکل بر میخورم .

    با asp.net مینویسم .

    چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Geradsoft : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 در 17:53 عصر

  10. #50

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام دوستان
    من از CKEDITOR استفاده کردم روی لوکال هاست مشکلی ندارم اما وقتی اون رو روی هاست آپلود میکنم باز نمیشه دلیلش چیه ؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام من از ادیتور برای یک صفحه استفاده کردم و مشکلی نداشتم اما وقتی برا صفحه ای که از مستر پیج استفاده میکنه میخوام بزارمش ارور میده
    javascript run time eror:CKEDITOR id undefind
    من تو مستر پیج نمیذارم تو صفحه ای میذارم که از مستر استفاده میکنه . لطفا راهنماییم کنید . مرسی

  12. #52

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    آیا این کنترل خاصیت Browse کردن برای انتخاب عکس و فایل را داره
    و چطوری میشه فعال کرد

  13. #53

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط SianiD مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من از CKEDITOR استفاده کردم روی لوکال هاست مشکلی ندارم اما وقتی اون رو روی هاست آپلود میکنم باز نمیشه دلیلش چیه ؟
    موقع آپلود همه ی فایلهای ادیتور رو هم آپلود میکنین؟
    یه فایل به اسم httaccess. داره توی فایلهای ادیتور که اون رو باید از بینش بردارین و حذف کنین

    موفق باشین

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط sarapepors مشاهده تاپیک
    سلام من از ادیتور برای یک صفحه استفاده کردم و مشکلی نداشتم اما وقتی برا صفحه ای که از مستر پیج استفاده میکنه میخوام بزارمش ارور میده
    javascript run time eror:CKEDITOR id undefind
    من تو مستر پیج نمیذارم تو صفحه ای میذارم که از مستر استفاده میکنه . لطفا راهنماییم کنید . مرسی
    سلام دوستان من این مشکلم رو حل کردم اما یه مشکل دیگه دارم امیدوارم که کمکم کنید
    من میخوام تو چند تا صفحه از چک ادیتور استفاده کنم تو یک صفحه که گذاشتم مشکلی ندارم اما برای صفحات دیگه باید از همون ادیتور استفاده کنم یا ؟ من از همون ادیتور استفاده کردم اسمشو هم همون طور که دوستمون گفتن تغییر دادم اما کار نمیکنه میشه لطفا کمک کنید ممنونم.

  15. #55

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط majnun مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکل شما اینه که نمیتونید اطلاعات در دیتابیس بریزد ، در حقیقت insert درون دیتابیس بلد نیستین

    این مثال را ببین دوست من

    سلام.
    این مثالی که گذاشتید مربوط به ذخیره متن editor در دیتابیس نیست.
    اگه ممکنه یه مثال برای ثبت و بازخوانی متن درون ادیتور در دیتابیس بذارید.
    با تشکر

  16. #56

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط hadiyazdi مشاهده تاپیک
    سلام.
    این مثالی که گذاشتید مربوط به ذخیره متن editor در دیتابیس نیست.
    اگه ممکنه یه مثال برای ثبت و بازخوانی متن درون ادیتور در دیتابیس بذارید.
    با تشکر
    ثبت و بازخواني اطلاعات اديتور، تفاوتي با ثبت و بازخواني هاي ديگه نداره
    شما هر كاري كه جاهاي ديگه انجام ميدين، اينجا هم انجام ميدين
    به شرطي كه تمام كارهاي گفته شده تو اين تاپيك رو درست انجام بدين،‌ نبايد مشكلي داشته باشين

  17. #57

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    من يك مشكل با فونت ها دارم

    فونت پيش فرض رو Tahoma گذاشتم
    روي editor هم وقتي ميري tahoma نشون ميده ولي موقع نوشتن با يك فونت ديگه مينويسه .بايد دوباره از فونت ها فونت tahoma رو انتخاب كني تا tahoma بنويسه
    كسي ميدونه وقتي لود مي شه و در حالي كه tahoma رو نشون ميده ولي بايد دوباره انتخاب كرد؟

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام.اول از زحمتی که کشیدین تشکر میکنم.

    من هر چی توی این تایپیک و سایت های دیگه گشتم چیزی در مورد فایل اپلود یا file browser توی این ادیتور پیدا نکردم.توی تست انلاین قابلیت اپلود عکس را داره.ولی توی چیزی که من استفاده میکنم نه.اخرین ورژن هم دانلود کردم.
    توی سایتی دیدم که باید یه پلاگین واسه این کار اضافه کرد.(اینجا) منم همین پلاگین را اضافه کردم ولی تاثیر نداشت.

    یکی از دوستان توی همین تایپیک گفته بودن در حالت لوکال filebrowser لود نمیشه.اما من روی سرور هم گذاشتم فایده نداشت.

    اینم سایتی که روش اپلود کردم

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    35
    پست
    48

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام
    سوال : ckeditor دارای time out هست ؟ یا بدون محدودیت هست و میشه همیشه ازش استفاده کرد؟

  20. #60

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    با سلام
    دوستان برنامه نویس من از کنترل ckeditor توی برنامم و برای ویرایش مطالبم استفاده می کنم وقتی متنو تو این ادیتور ویرایش می کنم اونو داخل یه تگ p قرار میده راهی هست که بشه این تگو برداشت؟یعنی تگ p همراه مطالبم تو فایل ذخیره نشه
    آخرین ویرایش به وسیله adineh67 : شنبه 03 دی 1390 در 14:34 عصر

  21. #61
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    35
    پست
    48

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام
    من میخوام از ckEditor 3.6.2 استفاده کنم میخواستم بدونم که دارای محدودیت نیست .یعنی 30 روز دیگه تعطیل نشه؟

    سوال : ckeditor دارای time out هست ؟ یا بدون محدودیت هست و میشه همیشه ازش استفاده کرد؟

  22. #62

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    والله من تا حالا سايتم رو با ck آپلود نكردم ولي دارم يه سايت مي نويسم كه با ck هست و الان چند ماهه دارم روش كار ميكنم
    و مشكلي هم ندارم
    ck به نظرم بايد رايگان باشه و توي هاست هم مشكلي ايجاد نمي كنه
    چون تا جايي كه ميدونم ايجاد كننده اصلي همين تاپيك توي سايتشون ازش استفاده كردن

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نداره .

  24. #64

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    با سلام
    من با VB کار میکنم شما کد C#‎‎ گذاشتید. ممکنه تغییر بدید؟ البته خودم تغییراتی اعمال کردم ولی از کد دوم در Page Load خطا میگیره..
    آخرین ویرایش به وسیله shafiei7 : یک شنبه 18 دی 1390 در 07:11 صبح

  25. #65

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام
    من از ادیتور و مثالی که شما گذاشتین را دانلود کردم و استفاده کردم
    ولی یه مشکل اساسی دارم
    کد HTML:
     protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            lab.Text = TextBox1.Text;
        }
    این کد را می زارم برای نمایش متن به این مورد بر می خورم می شه کمکم کنید

    A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (TextBox1="KHKHKH<br />
    KHJKIHKH").

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen200162 مشاهده تاپیک
    سلام
    من از ادیتور و مثالی که شما گذاشتین را دانلود کردم و استفاده کردم
    ولی یه مشکل اساسی دارم
    کد HTML:
     protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            lab.Text = TextBox1.Text;
        }
    این کد را می زارم برای نمایش متن به این مورد بر می خورم می شه کمکم کنید

    A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (TextBox1="KHKHKH<br />
    KHJKIHKH").
    فکر میکنم با این خاطر هست که validation request رو برابر با false قرار ندادید در صفحه ای که از ادیتور استفاده کردید.

  27. #67

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    چرا گذاشتم
    کد HTML:
    <%@ Page Language="C#‎" ValidateRequest="false" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

  28. #68
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    93

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام
    من هم همين مشكل رو دارم
    یه btn روی صفحه گذاشتم کلیک که می کنم این Error رو میده
    A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (TextBox1="<p>
    ssss</p>
    ").



    ValidateRequestv رو هم false کردم
    آخرین ویرایش به وسیله mina_ghorbani : سه شنبه 15 فروردین 1391 در 08:25 صبح

  29. #69
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    93

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سرچ زدم اينو پيدا كردم مشكل حل مي شه با اين
    تو فايل web.config بايد اين رو اضافه كرد
    کد HTML:
    <
    
    
    system.web>
    
            <
    
    
      
    
    
    httpRuntime requestValidationMode="2.0"	/>
    
        </
    
    
    system.web>

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام. دوستان چه جوری میشه یک عکس رو با استفاده از ckeditor توی دیتابیس ذخیره کرد؟

  31. #71

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    دستتون درد نکنه واقعا مطالب مفیدی ارائه میکنید

  32. #72

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام من ckeditor_aspnet_3.6.4 رو دانلود کردم و در ویژوال استدیو 2010 دارم ازش استفاده می کنم تنها مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از روی کامپیوتر خودم باهاش عکس اپلود کنم فیلدهای لینکهای تنظیمات عکس رو هنوز عوض نکردم چطور باید تنظیمشون کنم؟ در ضمن از اساتید محترم یک سوال دیگه هم داشتم ادیتور ساده ای سراغ دارین که راحت بشه تنظیمش کرد

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    دوست عزیز داخل پوشهای این ادیتور یه قسمت داره که برای config کردن تنظیمات آپلود در asp.net مباشد. یه سرچ بزنی روشش رو پیدا میکنی. من الان تنظیماتنش رو دم دست ندارم

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    این کد رو با کد فایل config که در این مسیر هست مقایسه کن. تنظیماتش فک کنم به این شکل باشه
    مسیر فایل :

    fckeditor\editor\filemanager\connectors\aspx


    <%@ Control Language="C#‎" EnableViewState="false" AutoEventWireup="false" Inherits="FredCK.FCKeditorV2.FileBrowser.Config" %>
    <%--
    * FCKeditor - The text editor for Internet - http://www.fckeditor.net
    * Copyright (C) 2003-2010 Frederico Caldeira Knabben
    *
    * == BEGIN LICENSE ==
    *
    * Licensed under the terms of any of the following licenses at your
    * choice:
    *
    * - GNU General Public License Version 2 or later (the "GPL")
    * http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
    *
    * - GNU Lesser General Public License Version 2.1 or later (the "LGPL")
    * http://www.gnu.org/licenses/lgpl.html
    *
    * - Mozilla Public License Version 1.1 or later (the "MPL")
    * http://www.mozilla.org/MPL/MPL-1.1.html
    *
    * == END LICENSE ==
    *
    * Configuration file for the File Browser Connector for ASP.NET.
    --%>
    <script runat="server">

    /**
    * This function must check the user session to be sure that he/she is
    * authorized to upload and access files in the File Browser.
    */
    private bool CheckAuthentication()
    {
    // WARNING : DO NOT simply return "true". By doing so, you are allowing
    // "anyone" to upload and list the files in your server. You must implement
    // some kind of session validation here. Even something very simple as...
    //
    // return ( Session[ "IsAuthorized" ] != null && (bool)Session[ "IsAuthorized" ] == true );
    //
    // ... where Session[ "IsAuthorized" ] is set to "true" as soon as the
    // user logs in your system.

    return false;
    }

    public override void SetConfig()
    {
    // SECURITY: You must explicitly enable this "connector". (Set it to "true").
    Enabled = true;

    // URL path to user files.
    UserFilesPath = "/userfiles/";

    // The connector tries to resolve the above UserFilesPath automatically.
    // Use the following setting it you prefer to explicitely specify the
    // absolute path. Examples: 'C:\\MySite\\userfiles\\' or '/root/mysite/userfiles/'.
    // Attention: The above 'UserFilesPath' URL must point to the same directory.
    UserFilesAbsolutePath = "";

    // Due to security issues with Apache modules, it is recommended to leave the
    // following setting enabled.
    ForceSingleExtension = true;

    // Allowed Resource Types
    AllowedTypes = new string[] { "File", "Image", "Flash", "Media" };

    // For security, HTML is allowed in the first Kb of data for files having the
    // following extensions only.
    HtmlExtensions = new string[] { "html", "htm", "xml", "xsd", "txt", "js" };

    TypeConfig[ "File" ].AllowedExtensions = new string[] { "7z", "aiff", "asf", "avi", "bmp", "csv", "doc", "fla", "flv", "gif", "gz", "gzip", "jpeg", "jpg", "mid", "mov", "mp3", "mp4", "mpc", "mpeg", "mpg", "ods", "odt", "pdf", "png", "ppt", "pxd", "qt", "ram", "rar", "rm", "rmi", "rmvb", "rtf", "sdc", "sitd", "swf", "sxc", "sxw", "tar", "tgz", "tif", "tiff", "txt", "vsd", "wav", "wma", "wmv", "xls", "xml", "zip" };
    TypeConfig[ "File" ].DeniedExtensions = new string[] { };
    TypeConfig[ "File" ].FilesPath = "%UserFilesPath%file/";
    TypeConfig[ "File" ].FilesAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%file/" );
    TypeConfig[ "File" ].QuickUploadPath = "%UserFilesPath%";
    TypeConfig[ "File" ].QuickUploadAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%" );

    TypeConfig[ "Image" ].AllowedExtensions = new string[] { "bmp", "gif", "jpeg", "jpg", "png" };
    TypeConfig[ "Image" ].DeniedExtensions = new string[] { };
    TypeConfig[ "Image" ].FilesPath = "%UserFilesPath%image/";
    TypeConfig[ "Image" ].FilesAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%image/" );
    TypeConfig[ "Image" ].QuickUploadPath = "%UserFilesPath%";
    TypeConfig[ "Image" ].QuickUploadAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%" );

    TypeConfig[ "Flash" ].AllowedExtensions = new string[] { "swf", "flv" };
    TypeConfig[ "Flash" ].DeniedExtensions = new string[] { };
    TypeConfig[ "Flash" ].FilesPath = "%UserFilesPath%flash/";
    TypeConfig[ "Flash" ].FilesAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%flash/" );
    TypeConfig[ "Flash" ].QuickUploadPath = "%UserFilesPath%";
    TypeConfig[ "Flash" ].QuickUploadAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%" );

    TypeConfig[ "Media" ].AllowedExtensions = new string[] { "aiff", "asf", "avi", "bmp", "fla", "flv", "gif", "jpeg", "jpg", "mid", "mov", "mp3", "mp4", "mpc", "mpeg", "mpg", "png", "qt", "ram", "rm", "rmi", "rmvb", "swf", "tif", "tiff", "wav", "wma", "wmv" };
    TypeConfig[ "Media" ].DeniedExtensions = new string[] { };
    TypeConfig[ "Media" ].FilesPath = "%UserFilesPath%media/";
    TypeConfig[ "Media" ].FilesAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%media/" );
    TypeConfig[ "Media" ].QuickUploadPath = "%UserFilesPath%";
    TypeConfig[ "Media" ].QuickUploadAbsolutePath = ( UserFilesAbsolutePath == "" ? "" : "%UserFilesAbsolutePath%" );
    }

    </script>


  35. #75

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    با سلام مجدد
    دوست عزیز من ساعتها توی اینترنت جستجو کردم ولی راه حلشو پیدا نکردم
    فایلی که شما گذاشتین به نظر برای ورژن های قدیمی تره
    در ضمن ممنون میشم یک ادیتور با تنظیمات ساده تر هم معرفی کنید حتی اگه قابلیتهای کمتری داشته باشه

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    نقل قول نوشته شده توسط qmars200 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    دوست عزیز من ساعتها توی اینترنت جستجو کردم ولی راه حلشو پیدا نکردم
    فایلی که شما گذاشتین به نظر برای ورژن های قدیمی تره
    در ضمن ممنون میشم یک ادیتور با تنظیمات ساده تر هم معرفی کنید حتی اگه قابلیتهای کمتری داشته باشه
    دوست عزیز من الان این ورژن جدید رو دانلود کردم و متوجه چیزی شدم.
    شما اگر به سایت خود ckeditor برید در قسمت دمو وفتی روی گزینه image کلیک میکنید و از پنجره ضاهر شده browse server میبینید که یه پنجره جدید باز شده که به آدرس
    http://ckeditor.com/apps/ckfinder/2.3/ckfinder.html?Type=Images&CKEditor=editor1&CKEdito  rFuncNum=2&langCode=en

    اشاره میکنه. شما اگر در این url به قسمتی که به ckfinder اشاره میکنه دقت کنید میبینید که برای ارسال تصویر ادیتور باید این کامپونت رو داشته باشید. تو انجمن درباره ckfinder بحث شده یه سرچ برنی متوجه مشکلت میشی

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    سلام دوستان میخوام ای ادیتور رو به Dll تبدیل کنم بعد بیارمش تو Toolbar چیکار کنم ؟

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    از دوستان کسی نیست جواب بده

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    شما میتونید از ورژن جدید و مخصوص به .net استفاده کنید که خودش dll هست. همچنین میتونی از fckeditor استفاده کنی

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: نحوه قرار دادن ادیتور در صفحه+ کار کردن با آن + شخصی سازی ادیتور ckeditor

    تو فرم ویو یه تکسک دارم به نام LongText میخوام از ادیتور استفاده کنم تو فرم ویو ولی وقتی تو لود پیج کد زیر رو مینویسم تکست رو تو کد نویسی نمیاره
    کد HTML:
                String StrScript = "CKEDITOR.replace( '" + LongText.ClientID + "',{skin : 'kama'});";
                ClientScript.RegisterStartupScript(this.GetType(), "Editor", StrScript, true);
    لطفاً کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله zidanerfan : یک شنبه 19 شهریور 1391 در 23:09 عصر

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •