نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    دوستان سلام.
    دوستان مشکلی در کار کردن با Stringgrid داشتم. ممنون میشم اگه جواب بدین.

    میخواستم بدونم چه کدی و کجا این کد رو بنویسم که زمانی که دکمه موس رها شده بالا میآید شماره ستون و سطر مربوط به خانه ای از Stringgrid را که این اتفاق در آن خانه افتاده است را به من بدهد. منظورم رویه On Mouse Up است.

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    به وسیله متد Selection میتونید خونه ای که فوکوس روش هست رو به دست بیارید ، کد زیر رو در رویداد OnMouseUp شئ StringGrid مورد نظر بنویسید :

    var
    R, C: String;
    begin
    R:= IntToStr(StringGrid1.Selection.Top);
    C:= IntToStr(StringGrid1.Selection.Left);
    ShowMessage(R+ ' & '+ C);
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون.

    اما مشکل من حل نشد. من میخواهم زمانی که تعدادی از خانه های یک Stringgrid رو انتخاب میکنم شماره ستون و سطر اولین خانه ای رو که در اون کلیک کرده ام و آخرین خانه ای رو که دکمه موس رو در اونجا رها میکنم بهم بده. حالا از هر جای Stringgrid که شروع بشه و به هر جای Stringgrid که خاتمه پیدا کنه فرقی نمیکنه.
    اگه لطف کنید جواب بدین خیلی بهم کمک کردین.
    "برای یاداوری: در دلفی ابتدا شماره ستون و بعدا شماره سطر نوشته میشه"

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    var
    L, T, B, R : integer;
    begin
    L:= StringGrid1.Selection.TopLeft.x;
    T:= StringGrid1.Selection.TopLeft.y;
    R:= StringGrid1.Selection.BottomRight.x;
    B:= StringGrid1.Selection.BottomRight.y;
    ShowMessage('Cells from ' + IntToStr(L) + ',' + IntToStr(T) + ' to ' + IntToStr(R) + ',' + IntToStr(B));
    end;


    "برای یاداوری: در دلفی ابتدا شماره ستون و بعدا شماره سطر نوشته میشه"
    به این میگن اشکال بنی اسرائیلی ، ما که سطر و ستون رو به تابع پاس ندادیم که قرار باشه مشکلی به وجود بیاد ، حالا چه حسن کچل چه کچل حسن !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    باز هم ممنون.

    آقای تاجیک حالا که این چهارتا عدد به دست اومد میخواهم با راست کلیک کردن روی خانه های انتخاب شده و انتخاب یک گزینه خانه های مورد نظر را با مقداری خاص پر کند.
    من کد زیر را برای یکی از گزینه های popup menu نوشتم اما زمانی که این کد باید اجرا بشه همان کد قبلی که در رویداد On Mouse Up نوشته بودم و همان چهارتا عدد را بهمون داد اجرا میشه.

    procedure TMain.N_Fill_1Click(Sender: TObject);
    var
    i, j : Integer;
    begin
    for i := L to T do
    for j := R to B do
    StringGrid1.Cells[i,j] := '1';
    end;


    لطفا راهنمایی کنید برای پر کردن خانه های انتخاب شده با یک مقدار خاص باید چه کدی و این کد رو کجا باید نوشت.
    باز هم ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله سيد مجتبي هاشمي : شنبه 08 آبان 1389 در 22:25 عصر

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    کدتون مشکل داشت ، به صورت زیر تغییرش بدید :
    var
    i, j: Integer;
    begin
    for i := L to R do
    for j := T to B do
    StringGrid1.Cells[i, j] := '1';
    end;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    آقای تاجیک از این کد هم اسفاده کردم همون مشکل رو داشت.

    لطف میکنید بگید این کد با کدی که من نوشته بودم چه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرم هر دوتاشون یکی بود. "من از دلفی 7 استفاده میکنم."

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    آقای تاجیک از این کد هم اسفاده کردم همون مشکل رو داشت.

    لطف میکنید بگید این کد با کدی که من نوشته بودم چه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرم هر دوتاشون یکی بود.
    کجاشون یکی بود ؟!

    این کد شما :

    var
    i, j : Integer;
    begin
    for i := L to T do
    for j := R to B do
    StringGrid1.Cells[i,j] := '1';
    end;


    تو حلقتون از چب ( L ) به بالا رفتید ( T ) و از راست ( R ) به پائین ( B ) ؛ حالا به نظرتون حلقتون چند بار باید اجرا بشه ؟! کدوم حلقه سطرها رو پیمایش میکنه و کدوم ستونها رو ؟!

    این هم کد من :

    var
    i, j: Integer;
    begin
    for i := L to R do
    for j := T to B do
    StringGrid1.Cells[i, j] := '1';
    end;


    از چب به راست برای ستون ها و از بالا به پائین برای سطرها !

    نمونه ضمیمه شده رو ببینید .

    موفق باشید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: بدست آوردن شماره ستون و سطر یک خانه از Stringgrid

    با سلام. آقاي تاجيك با تشكر از راهنمايي هاي قبلي شما. يه سوال ديگه در مورد StringGrid برام پيش اومده.
    ميخواستم ببينم چه طور ميشه توي StringGrid دو يا چند مقدار نوشت مثل تصويري كه ضميمه شده استStringgrid.JPG

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •