نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: استفاده از کدهای java script

  1. #1

    استفاده از کدهای java script

    می خواستم بدونم چطور می توانم کد های نوشته شده به زبان java script را در برنامه asp.net
    استفاده کنم در واقع چطور انها را در متن برنامه فراخوانی کنم

    با تشکر

  2. #2
    با سلام
    مطمئنا شما پس اتفاق افتادن یک رویداد خاصی می خواهید که کد جاوااسکریپت اجرا بشه . مثلا بعد از انجام کلیک روی یک باتن . می تونید از attribute.add استفاده کنید .مثلا بنویسید :
    button1.attribute.add(onclick,"javascript function")
    لطفا بیشتر توضیح بدین که می خواین چیکار کنید ؟
    باتشکر
    بای

  3. #3
    با سلام
    یک منو ابشاری که با onmouseover کار کند و title منو imagebutton باشد و محتویات منو از database باشد.
    چگونه فایلهای javascript را درwebform فراخوانی واستفاده کنیم.
    با تشکر

  4. #4
    سلام دوست عزیز
    من یه مثال کوچیک واست نوشتم . دیگه خودت بنا به نیازت تنظیمش کن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    سلام
    من کدی نوشتم با java به شکل ذیل
    <script language="javascript">
    function foo(){
    window.open("webform.aspx","_blank","height=200 ,width=400,status=no,toolbar=no")
    }

    </script>
    با این کد می خوام پنجره بعد به این اندازه باز بشه ولی errore می گیره ،چطور میشه این مشکل رو حل کرد.

  6. #6
    سلام دوست عزیز
    البته من کد شما رو نمی بینم که چطوری نوشتید ولی اگه به نظر خودتون درست نوشتید شاید بجای " باید از ' استفاده کنید یا شاید هم آدرس صفحه تون رو اشتباه وارد کردید.
    کاملتر درباره errorتون توضیح بدین.
    با تشکر
    بای

  7. #7
    کد به شکل ذیل است
    function foo(){
    window.open("webform.aspx","_blank","height=200 ,width=400,status=no,toolbar=no")
    }

    </script>
    بدون هیچ تغییری done میزنه

  8. #8

    قدردانی

    سلام tayebeh
    مرسی از جوابی که دادی.

  9. #9
    سلام
    من توی سایت سرچ کردم . لطفا این لینک رو ببینید:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ht=window.open
    بخونید حتما متوجه می شید مشکل کارتون کجاست.
    باتشکر
    بای

  10. #10
    ممنون از لینکی که گذاشته بودید؛ ولی مشکلی که من دارم اینه که این کدها برای کنترلهای webform کار نمی کنه ولی برای کنترلهای html جواب میده

  11. #11
    من درست متوجه منظورتون نشدم ولی فکر می کنم شما قصد دارید که با انجام یک رویدادی که بر روی یک کنترل asp.net اتفاق می افتد یک کد جاوااسکریپت اجرا شود در آن صورت باید از attribute.add استفاده کنید . البته همونطور که اول هم گفتم من درست متوجه نشدم که می خواهید چیکار کنید . کاش در موقع سئوال کردن بصورت واضح و کامل مشکل و مسئله خودتونو بیان می کردین .
    باتشکر
    بای

  12. #12
    با سلام
    من هم یک سوال داشتم.سوال من هم در واقع همان تلفیق اسکریپتها در وب فرم است یعنی در چه قسمتی از کد باید تگهای اسکریپت را گذاشت و...؟همچنین ایا میتوان فاکشنها را در کد behined مثلاwebform1.aspx.cs نوشت و در صفحه کد اچ تی ام ال ان فانکشنها را به کنترلها نسبت دادمثلا همان mouse over

  13. #13
    به دو روش میشه توابع Java Script رو به فرم اضافه کرد.
    یا در فایل aspx (معمولا در تگ Head)
    و یا در فایل سورس برنامه با استفاده از متد RegisterClientScriptBlock کلاس Page.
    این متد دو آرگومان می پذیره که اولی یک نام دلخواه برای اسکریپت و دومی متغیری از نوع رشته ای است که حاوی اسکریپت است. (حرف T را با علامت بزرگتر-کوچکتر جایگزین کنید)

    Sub Page_Load( sender as Object,e as EventArgs)

    Dim scriptString as String = "Tscript language=JavaScriptT function myAlert() {"
    scriptString += "alert('Welcome to my Site')}T"
    scriptString += "/"
    scriptString += "scriptT"

    If(Not IsClientScriptBlockRegistered("clientScript"))
    RegisterClientScriptBlock("clientScript", scriptString)
    End If
    End Sub

    متد IsClientScriptBlockRegistered نیز به منظور چک کردن اینکه آیا اسکریپت قبلا رجیستر شده یا خیر مورد استفاده قرار می گیرد.
    برای نسبت دادن اسکریپت سمت کلاینت به یک کنترل نیز از متد Add خاصیت Attributes کنترل استفاده می شود.

    myControl.Attributes.Add("onclick","myAlert")

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : چهارشنبه 19 مرداد 1384 در 01:44 صبح

  14. #14
    جناب راد من یه فرم طراحی کردم که در انتهای آن یک button قرار داره. میخوام پس از زدن button با استفاده از تابع confirm در javascript از کاربر سوال بشه که آیا برای ادامه کار مطمئن هست یا نه؟
    مشکل اینه که نمیدونم چطور مقدار بازگشتی تابع confirm رو بدست بیارم. لطفا کمک کنید.

  15. #15

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    به دو روش میشه توابع Java Script رو به فرم اضافه کرد.
    یا در فایل aspx (معمولا در تگ Head)
    و یا در فایل سورس برنامه با استفاده از متد RegisterClientScriptBlock کلاس Page.
    این متد دو آرگومان می پذیره که اولی یک نام دلخواه برای اسکریپت و دومی متغیری از نوع رشته ای است که حاوی اسکریپت است. (حرف T را با علامت بزرگتر-کوچکتر جایگزین کنید)

    Sub Page_Load( sender as Object,e as EventArgs)

    Dim scriptString as String = "Tscript language=JavaScriptT function myAlert() {"
    scriptString += "alert('Welcome to my Site')}T"
    scriptString += "/"
    scriptString += "scriptT"

    If(Not IsClientScriptBlockRegistered("clientScript"))
    RegisterClientScriptBlock("clientScript", scriptString)
    End If
    End Sub

    متد IsClientScriptBlockRegistered نیز به منظور چک کردن اینکه آیا اسکریپت قبلا رجیستر شده یا خیر مورد استفاده قرار می گیرد.
    برای نسبت دادن اسکریپت سمت کلاینت به یک کنترل نیز از متد Add خاصیت Attributes کنترل استفاده می شود.

    myControl.Attributes.Add("onclick","myAlert")

    موفق باشید.
    وقتی این کد را در fom_load کپی کردم .و اجرا کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.فکر میکنم که اکسپلورر من اشکالی ذارذ مثلا وقتی در همین سایت بین صفحات جابجا میشوم.پیغامهای مختلف میدهدمثلا:
    unterminated string constant
    'threaddedmode'is undefined
    اشکال کار از کجاست؟

تاپیک های مشابه

  1. تقاضای آموزش Java Script
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 19:09 عصر
  2. مشکل مرورگر سرویس پک دو با کدهای java script
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 12:02 عصر
  3. آموزش Java Script
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 23:52 عصر
  4. کدهای java script در asp.net
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 دی 1383, 12:48 عصر
  5. Java Script و Asp
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 04:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •