نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی

  1. #1

    Question فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی

    با سلام
    من میخواهم به محض اینکه datagridview ام خالی شد و دیگر هیچ سطری نداشت دو دکمه که در همان فرم قرار دارند و برای حذف و ویرایش اطلاعات datagridview هستند غیرفعال شوند. حالا به نظر شما بهترین مکان برای نوشتن کدهای فعال کردن و غیرفعال کردن این دو دکمه کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dataking
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    159

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی

    سلام
    توی کلیک دکمه ای که delete را انجام می ده با شرط if این کار را بکن البته نه فقط دکمه حذف بلکه ویرایش و رکودرد بعدی و قبلی و ... را غیر فعال کنید
    این یک نظر شخصیه

  3. #3

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی

    رویداد rowremove

  4. #4

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی

    باید قبل از خالی شدن دیتاگرید تعداد سطرهایش رو داشته باشید و بعد حذف شدن سطرها ، یک مقایسه انجام
    بدهید :


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 1; i <= 4; i++)
    dataGridView1.Rows.Add("salar", "123");
    count = dataGridView1.Rows.Count;

    }
    رویداد مورد نظر :

    private void dataGridView1_RowsRemoved(object sender, DataGridViewRowsRemovedEventArgs e)
    {

    if (e.RowCount == count)
    button1.Enabled = false;
    }






  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی

    روی datagrid دابل کلیک کن تا به زیر برنامه اون وارد بشی بعد کد زیر رو داخل زیر برنامه datagrid وارد کن:
    کد HTML:
    if(datagridviwe=="")
    button1.enabel=true;
    button2.enabel=true;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن دکمه در هنگام کدنویسی


    if(DataGridView.RowCount==0)
    {
    btn1.Enable=False;
    btn2.Enable=False;
    }




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •