نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: لینک بصورتtarget=_blank

  1. #1

    Question لینک بصورتtarget=_blank

    برای باز کردن یک صفحه در یک پنجره جدید(target=_blank) درphp آیا حتما باید با جاواسکریپت این کار رو انجام داد؟یا با دستورات php به تنهایی هم میشه؟

  2. #2

    نقل قول: لینک بصورتtarget=_blank

    این جزو html هستش و ربطی به جاوا اسکریپت و php ندارد

  3. #3

    نقل قول: لینک بصورتtarget=_blank

    منظورتون رو متوجه نشدم!

    مثلا من میخوام یک button داشته باشم که با کلیک بر روش یک پنجره ی جدید باز بشه مثه پاپ آپ باید با جاواسکریپت نوشت؟یا دستور HTML ایی هست؟ چون شنیدم با header توی پ چ پی نمیشه

  4. #4

    نقل قول: لینک بصورتtarget=_blank

    اهان منظورتون رو الان متوجه شدم
    این کد

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Expires" content="Fri, Jan 01 1900 00:00:00 GMT">
    <meta name="keywords" content="">
    <meta name="creation-date" content="01/01/2009">
    <title>Untitled</title>
    <script type="text/javascript">
    function openurl(){
    window.open('http://www.google.com','','status=yes,scrollbars=yes,tool bar=no,menubar=no,location=no ,width=350px,height=600px');
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form name="form" method="post">
    <input type="button" value="popup" onclick="openurl()">
    </form>
    </body>
    </html>


    اگر میخواهید که پنجره سایز دلخواه شما نداشته باشه هم از این کد استفاده کنید
    کد HTML:
    window.open('http://www.google.com'); 
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:31 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: لینک بصورتtarget=_blank

    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    منظورتون رو متوجه نشدم!

    مثلا من میخوام یک button داشته باشم که با کلیک بر روش یک پنجره ی جدید باز بشه مثه پاپ آپ باید با جاواسکریپت نوشت؟یا دستور HTML ایی هست؟ چون شنیدم با header توی پ چ پی نمیشه
    من پیشنهاد می کنم جاوااسکریپت رو فرابگیرید ، چون خیلی بدرتون می خوره.
    به نظر من برای طراحان وب دونستن این زبان واجبه.

    موفق باشی.

  6. #6

    نقل قول: لینک بصورتtarget=_blank

    ممنون نه سوالم این بود که حتما با جاواسکریپت باید بکنم ؟ با خود دستورات پی چ پی نمیشه؟

  7. #7

    نقل قول: لینک بصورتtarget=_blank

    نه عزیز با php امکانش نیست تابع header هم توی همون صفحه که تابع استفاده شده صفحه جدید رو میاره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •