نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    دوستان من خیلی گشتم اما چیزی که بتونه مشکل منو حل کنه پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    من می خوام اطلاعات دیتاگرید ویو رو توی یه فایل xml ذخیره کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    سلام
    کجا و گشتین که پیدا نکردید !!

    DataTable dt = new DataTable("itemstable");

    for(int i=0; i<itemDataGridView.ColumnCount; i++){
    dt.Columns.Add(itemDataGridView.Columns[i].Name,typeof(System.String));
    }

    DataRow myrow ;
    int icols = itemDataGridView.Columns.Count;
    foreach (DataGridViewRow drow in this.itemDataGridView.Rows) {
    myrow = dt.NewRow();
    for (int i = 0; i <= icols - 1; i++) {

    myrow[i] = drow.Cells[i].Value;
    }
    dt.Rows.Add(myrow);
    }

    dt.WriteXml("items.xml");


    منبع : stackoverflow
    موفق باشید ./

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    دوست من میشه راهنمایی کنید که کجای این کد باید مسیر ذخیر فایل xml رو وارد کنم و چطور.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml


    dt.WriteXml("items.xml");

    به جای item.xml مسیر مورد نظر رو وارد کنید .
    مثلا:

    dt.WriteXml(@"c:\items.xml");

    موفق باشید./

  5. #5

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    سلام

    اگه بخواییم دیتابیس مون کلا XML باشه بایستی چه کارهایی انجام بدیم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    به این نرم افزار متن باز نگاه کنید .
    یه نمونه دیگه برای استفاده از xml به جای دیتابیس .

    موفق باشید ./

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    ممنون از راهنماییتون.
    میشه یه راهنمایی دیگه هم بکنید که حالا چطور این فایلی که ذخیره کریدم رو لود کنیم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    می تونید از متد های DataTable.ReadXml و DataSet.ReadXml استفاده کنید .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    میشه یه نمونه کد برام بزارید که با کد بالا که برای ذخیره بود سازگاری داشته باشه و بتونه فایل هایی که با کد بالا ذخیره شدن رو باز کنه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    اون کد قبل رو فراموش کنید .
    این کد رو نوشتم :

    private DataTable fillDataTable()
    {
    DataTable dt = new DataTable("table");
    dt.Columns.Add("id");
    dt.Columns.Add("name");
    dt.Columns.Add("family");
    for (int i = 0; i <= 10; i++)
    dt.Rows.Add(new object[] {i.ToString(),"name"+i.ToString(),"family"+i.ToStr ing() });
    return dt;
    }

    private void cmdFillDataGridView_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = fillDataTable();
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }

    private void cmdWriteXmlFile_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable("table");
    dt = dataGridView1.DataSource as DataTable;
    dt.WriteXml(@"d:\table.Xml");
    dt.WriteXmlSchema(@"d:\tableSchema.Xml");
    dataGridView1.DataSource = null;
    }

    private void cmdLoadXmlFile_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable("table");

    dt.ReadXmlSchema(@"d:\tableSchema.Xml");
    dt.ReadXml(@"d:\table.Xml");
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }

  11. #11

    Cool نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    سلام
    من می خوام یک جدول داشته باشم که یک سری اطلاعات رو که از یک سخت افزار دریافت می کنم رو نمایش بدم.
    جدول من 5 تا ستون داره یا 6 تا.
    من می خوام اطلاعات رو از سخت افزار بخونم و در این جدول نمایش بدم.
    یعنی هر وقت بخوام بتونم سطری به این جدول اضافه کنم و همچنین بتونم در این جدول به هر ستونی که می خوام دسترسی داشته باشم و اون رو عوض کنم.
    و بتونم یک فیلتر داشته باشم که مثلا سطرهای خاصی رو نمایش بدم.
    با این تفاسیر چطوری می تونم از این بحث اینجا استفاده کنم.
    البته می خوام بتونم ا ین جدول رو هم تو یک فایل ذخیره کنم به طوری که فقط تو برنامه خودم بتونم بخونم و بفهمم و اگه یکی دیگه با یک نرم افزار دیگه اون رو باز کرد نتونه بفهمه توش چیه

  12. #12

    Cool نقل قول: ذخیره دیتاگرید در فایل xml

    من در اصل در مرحله اول می خوام بتونم یک ستون از جدولی که ساختم رو ویرایش کنم. یعنی اون رو بخونم یک سری عملیات روش انجام بدم و بعد دوباره سرجاش بنویسم.
    و زمانی که جدول رو فیلتر کردم بتونم بفهمم چه سطرهایی مونده تا اونا رو بتونم ذخیره کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •