نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: StreamReader‌ در WebService و مشکل در خواندن مسیر فایل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    318

    StreamReader‌ در WebService و مشکل در خواندن مسیر فایل

    سلام بر دوستان مهندسم .
    آقا من به یه مشکل عجیب بر خوردم ... البته شایدم من اشتباه می کنم و یا راهش رو درست بلد نیستم . خوب تو وب سایت که مشکلی با مسیر فایل ها نداشتم و با آدرس دهی نسبی می تونستم فایل های مورد نظرم رو بخونم . ولی خوب الان مسئله ای که هست اینه که :
    من تو وب سرویسم متدی نوشتم که قراره از یه فایل text‌ یه خطی رو بخونه و اون فایل هم داخل پوشه myfolder داره ...
    الان من متد زیر رو برا خوندن از فایل نوشتم :

    using (StreamReader sr = File.OpenText(@"..\myfolder\UserPass.txt"))
    {


    while (!sr.EndOfStream)
    strdec = strdec + sr.ReadLine();

    }


    ولی خوب اتفاق جالبی که داره می افته اینه که موقع فراخوانی متدم با این خطا مواجه میشم :

    Server was unable to process request. ---> Could not find a part of the path 'c:\windows\system32\myfolder\UserPass.txt'.

    من موندم که چرا داره از این مسیر می خونه و طبیعتا این خطا رو می ده ؟
    پیشاپیش از توجه دوستان ممنونم...

  2. #2

    نقل قول: StreamReader‌ در WebService و مشکل در خواندن مسیر فایل

    سلام،
    ببین این کارت رو راه میندازه:
    http://support.microsoft.com/kb/827421

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •