نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: دانلود فايل به صورت شرطي

  1. #1

    دانلود فايل به صورت شرطي

    با سلام خدمت اساتيد محترم.

    من اين تالار رو حسابي گشتم. ولي نتونستم در مورد مشكلم چيزي پيدا كنم.
    حالا يا ضعف از سرچ من بوده يا واقعا مطلب موجود نبود.

    سوالم رو به اين شكل مطرح ميكنم.

    هدف من :

    يوزر پس از لاگين كردن و سرچ صفحات سايت، نهايتا به صفحه اي برسد كه لينك دانلود فايلهاي مورد نظرش در آنجا باشد. يوزر قبلا توسط پرداخت اينترنتي پول پرداخت كرده و حساب كاربري اش را شارژ كرده. حالا با كليك روي لينك دانلود، سايت بايد وضعيت يوزر را چك كند و اگر از لحاظ مالي مجاز بود، اجازه دانلود را به يوزر بدهد و مقداري از اعتبارش كم كند. در واقع يوزر بايد براي دانلود پول بدهد.

    مشكل من:

    الآن مشكلي با لاگين كردن و پرداخت وجه به صورت آنلاين و اعتبار دادن به يوزر ندارم. فقط نميدونم چطور بايد براي يك لينك دانلود شرط بررسي شود.
    خواهشمندم اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد كمكم كنيد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    مقدار هزینه پرداخت شده از طرف کاربر در بانک شما وجود داره ، میتونید از اون اطلاعات استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    مقدار هزینه پرداخت شده از طرف کاربر در بانک شما وجود داره ، میتونید از اون اطلاعات استفاده کنید
    با سلام و تشكر از توجه شما.

    فكر كنم منظورم رو خوب بيان نكردم.

    سوال من اينه: چطور ميشه يك لينك به يك فايل رو شرطي كرد؟ يعني وقتب يوزر لينك رو كليك ميكنه اول يك شرط بررسي بشه و بعد فايل دانلود بشه.

    با تشكر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    بعد از چک کردن
    <?php
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');
    readfile('original.pdf');

    کد بالا original.pdf رو میخونه و پنجره دانلود را برای کاربر باز میکنه
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    بعد از چک کردن
    <?php
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');
    readfile('original.pdf');

    کد بالا original.pdf رو میخونه و پنجره دانلود را برای کاربر باز میکنه
    موفق باشید
    ببخشید یه سوال:
    این طوری لینک دانلود معلوم نمی شود؟ چون اگه لینک دانلود معلوم شود ممکنه هر کسی بتونه دانلود کنه!

  6. #6

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    شما مقدار پرداخت شده رو توی بانک ذخیره کن بعد هر بار که کاربر لاگین میکنه اعتبارش رو نگاه کن اگر اعتبار کافی داشت بهش اجازه دانلود بده اگر اعتبار نداشت هم پیغام بده که باید حسابتون رو شارژ کنید

  7. #7

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    بعد از چک کردن
    <?php
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');
    readfile('original.pdf');
    کد بالا original.pdf رو میخونه و پنجره دانلود را برای کاربر باز میکنه
    موفق باشید

    ممنون. كارم راه افتاد با همين كد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط maysam.m مشاهده تاپیک
    ببخشید یه سوال:
    این طوری لینک دانلود معلوم نمی شود؟ چون اگه لینک دانلود معلوم شود ممکنه هر کسی بتونه دانلود کنه!
    لینک دانلود رو میشه کاری کرد که بعد از 1 ساعت از کار بیافته ( زمانش متغیر هست )

  9. #9

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط maysam.m مشاهده تاپیک
    ببخشید یه سوال:
    این طوری لینک دانلود معلوم نمی شود؟ چون اگه لینک دانلود معلوم شود ممکنه هر کسی بتونه دانلود کنه!

    والا من از اين كد استفاده كردم و لينك دانلود هم معلوم نشد.

    اما معلوم هم بشه زياد مهم نيست. چون شما ميتوني فايل مورد نظر رو داخل يك فولدر بذاري و دسترسي مستقيمش رو ببندي. طوري كه فقط نرم افزار سايت بهش دسترسي داشته باشه.
    به اين شكل هيچكس نميتونه بدون طي كردن مراحل سايت فايل رو دانلود كنه.

  10. #10

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    بعد از چک کردن
    <?php
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');
    readfile('original.pdf');
    کد بالا original.pdf رو میخونه و پنجره دانلود را برای کاربر باز میکنه
    موفق باشید
    آقا من اين كد رو به طور كاملا موفقيت آميز استفاده كردم و مساله حل شد.
    فقط يه موردي داره.
    تو ساختار برنمه من دستورات بعد از اين قطعه كد اجرا نميشه.
    فقط فايل دانلود ميشه و بعدش هيچي.
    چرا؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    از چه کدهایی استفاده میکنید؟؟؟
    اون ها رو بالا تر از توابع header بزارید و بافر رو روشن کنید

  12. #12

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    از چه کدهایی استفاده میکنید؟؟؟
    اون ها رو بالا تر از توابع header بزارید و بافر رو روشن کنید

    if($_POST){
    $etebar=$_SESSION['etebar']-$default['xfileprice'];
    $_SESSION['etebar']=$etebar;
    $sql = "UPDATE xxuser SET xetebar='$etebar' WHERE xuserid='$userid'";
    $db->query($sql);
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');

    readfile('download/'.$id);
    redirect(URL);
    break;

  13. #13

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    بعدش نمیتونی ریدایرکت کنی
    هیچی اضافه به کاربرت نمیتونی بدی
    الان اون فایل هم خراب دانلود شده

  14. #14

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    نقل قول نوشته شده توسط rapidpich مشاهده تاپیک
    بعدش نمیتونی ریدایرکت کنی
    هیچی اضافه به کاربرت نمیتونی بدی
    الان اون فایل هم خراب دانلود شده

    والا اينجور كه من با يكي از دوستان صحبت كردم چون اين كدها ريسپانس كلاينته بعدش ديگه براوزر هيچي نميخونه

    در ضمن فايل سالم دانلود ميشه
    تست شده

  15. #15

    نقل قول: دانلود فايل به صورت شرطي

    هرچیزی که تو خروجی بعدش بنویسی میره تو فایل
    md5 فایلهارو چک کن

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •