نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راه حل مناسب برای وصل کردن دیتابیس اکسس به پروژه یا نمایش ندادن مسیر نصب در setup

  1. #1

    Unhappy راه حل مناسب برای وصل کردن دیتابیس اکسس به پروژه یا نمایش ندادن مسیر نصب در setup

    با سلام.
    مشکلی دارم که نمیدونم چطور باید حلش کنم لطفا راهنماییم کنید:
    من پروژه ای ساختم با دیتابیس اکسس که فایل اکسس رو در پوشه debug<-bin گذاشتم و از درون پروژه هم هرجا به برقراری دیتابیس داشتم از تابع GetDirectory() به فایلم دسترسی پیدا کردم و مشکلی نداره، حتی اگه جای فایل exe رو هم عوض کنم مشکلی پیش نمیاد.
    مشکل من تو گزارش گیریه، چون باید آدرس بانک رو به کریستال بدم، که اگه این مسیر تغییر کنه دیگه گزارش تولید نمیشه.
    با دیتاست هم خیلی کار کردم، اما اون هم تو گزارش گیری مشکل داره و اینکه دیتابیس رو اد میکنه تو پروژه، که من اینو نمیخام.
    یه فکری به دهنم رسید که بیام آدرس مشخصی رو به کریستال بدم، و setup ای رو واسه برنامم بنویسم که پروژه و دیتابیس رو تو اون آدرس مشخص نصب کنه، که تا اینجاش جواب میده.
    اما اگه کاربر بخواد آدرس نصب رو عوض کنه دیگه همه چی خراب میشه.هر چی هم گشتم که بتونم موقع ساخت setup مسیر نصب رو از کاربر مخفی کنم تا دسترسی نداشته باشه بازم پیدا نکردم.
    لطفا ی راه حل مناسب واسه مشکلم بگین. ممنون

  2. #2

    نقل قول: راه حل مناسب برای وصل کردن دیتابیس اکسس به پروژه یا نمایش ندادن مسیر نصب در setup

    یه راهش اینه
    به جای اینکه مسیر نصب رو نزاری عوض بشه

    فقط موقع نصب بگو بانکتو یه جای خاص کپی کنه
    مثلا توی system32 یا روت drive c

    یه راهش هم اینه بیا از stimul report استفاده کن . که به گزارشت حتی میتونی conection string بدی من که خیلی ازش راضیم

  3. #3

    نقل قول: راه حل مناسب برای وصل کردن دیتابیس اکسس به پروژه یا نمایش ندادن مسیر نصب در setup

    جناب ali-kh . لطفا راهنماییم کنید چجوری میتونم بانک رو تو یه آدرس خاص بریزه؟

  4. #4

    نقل قول: راه حل مناسب برای وصل کردن دیتابیس اکسس به پروژه یا نمایش ندادن مسیر نصب در setup

    با چی setup میسازید؟؟
    با خود دات نت؟؟

    اگر با دات نت میسازید
    روی قسمتی که توی عکس نمایش داده شده راست کلیک کنید و
    فولدری رو که میخواهید اضافه کنید
    بعد میتونید بانکتون رو تو اون فولدر اضافه کنید
    موقع نصب هم بانک توی اون فولدر کپی میشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: راه حل مناسب برای وصل کردن دیتابیس اکسس به پروژه یا نمایش ندادن مسیر نصب در setup

    یکی دیگر از راهش اینکه جداول کریستال ریپورت را از طریق کد پر کنید.
    .PrintTableAdapter.Fill(DataSet.print);

    rd1.Database.Tables["Print"].SetDataSource(DataSet.Tables["Print"]);

    CrystalReportViewer1.RefreshReport();

    CrystalReportViewer1.Zoom(100);




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •